Siirry pääsisältöön

Miten valita oikea hierontatuoli?

Hierontatuolien tekniikka kehittyy ja malleja on meidänkin verkkokaupassamme useita erilaisia. Voi siis tuntua haastavalta valita, minkälainen tuoli olisi itselle sopivin. Tutustumalla muutamaan tärkeimpään ominaisuuteen pääset eteenpäin pohdinnoissasi. Voit myös tulla kokeilemaan tuoleja ja pyytää apua ammattilaisiltamme.

1. Ota huomioon hierontatuolin koko

Koska hierontatuolit ovat kookkaita, kannattaa tutustua niiden mittoihin ja tarkistaa, kuinka paljon tilaa ne vaativat ympärilleen. Jos tarvitset mahdollisimman pienen tuolin, Smart Syle 2D -hierontatuoli  on hyvä valinta. Se on helppo sijoittaa pieneenkin tilaan kätevän Zero wall -toiminnon ansiosta. Riittää, että tuolin ja sen takana olevan seinän välissä on 5 cm tilaa. Myös nyt kesäkuussa tarjouksessa olevassa Sensation 3D -hierontatuolissa on sama ominaisuus.  Kaikkien hierontatuoliemme tuotetiedoista löytyy mitat, joista voit tarkistaa sopiiko se siihen paikkaan, mihin olit ajatellut.

Smart Style hierova tuoli
Smart Style 2D

2. Valitse sisustukseesi sopiva tuoli  

Ulkonäkö on totta kai tärkeä asia. Hierontatuoleissa on tekniikan lisäksi kehittynyt myös niiden design. Nykyaikaisten hierontatuolien ulkomuoto on tyylikäs, ja siksi ne sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin. Hierontatuoli on parhaimmillaan kauniin kodin katseenvangitsija. Tuoleja on saatavilla eri väreissä, joten voit valita vaalean tai tumman makusi mukaan. Esimerkiksi hierontatuolien kunkku Relax King 3D on saatavilla mustana ja beigenä sekä kaksivärisenä ruskean ja beigen yhdistelmänä. Tuolien verhoilu on helppohoitoista ja kestävää keinonahkaa.

Relax King 3D

3. Tutustu eri hierontatuolien ohjelmiin

Kaikissa tuoleissa on useita erilaisia hierontaohjelmia. Mieti, haluatko urheilullista hierontaa vai hellävaraista ilmatyynyhierontaa tai musiikkiin tahdistettua hierontaa? Relax King 3D -hierontatuolissa on ihana jalkahieronta, Sensation 3D -tuolissa rentoudut halutessasi vaikka vaakatasossa ja Smart Style 2D -hierontatuolissa voit tallentaa omavalintaisen ohjelman muistiin.

Hierova tuoli Sensation 3D
Sensation 3D

4. Kokeile hierontatuoleja ja keskustele asiantuntijan kanssa

Jos tuolin valitseminen tuntuu vaikealta, olet aina tervetullut kokeilemaan tuoleja ja nauttimaan ilmaisen hieronnan. Asiantuntijamme opastavat tuolin käytössä ja sopivan tuolin valinnassa. Tuolejamme voi kokeilla Tampereella, Espoossa, Helsingissä ja Tammisaaressa. Ota yhteyttä ja varaa aika hierontaan täältä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.