Siirry pääsisältöön

Hierontatuoli – Relax of Finland

2 990,00 


Relax of Finland on huippumoderni, kotiin sopiva hierontatuoli, jonka voi sijoittaa vain 5 cm päähän seinästä. Tuolissa on niskasta takareisiin ulottuva, 135 cm pituinen kiinteä hieronta-alue, käsivarsihieronta, jalkahieronta jalkaterien alla olevilla rullilla, sekä pohkeiden lihaksia aidosti hierovat pyörivät ilmatyynyt. Helppokäyttöinen ääniohjaus, pikanäppäimet ja bluetooth. Infrapunalämpötoiminto selkäosassa ja koko vartalon venytys. 12 automaattiohjelmaa ja tyylikäs sininen led-valaistus käsinojissa. Sisäänrakennetuista kaiuttimista voi kuunnella mielimusiikkiaan.

 • Zero gravity -toiminnon avulla löydät mukavimman istuma-asennon
 • Infrapunalämpö tunkeutuu syvälle selkään ja auttaa rentoutumaan täydellisesti
 • Hieroo koko kehon niskasta jalkapohjiin saakka
 • 12 hierontaohjelmaa
 • USB-liitäntä älypuhelimen lataamista varten
 • Pikanäppäimet tuolin toimintojen nopeaan ohjaamiseen
 • Ääniohjaus useimmille toiminnoille
 • Bluetooth-yhteys, jonka avulla sisäänrakennetuista kaiuttimista voi kuunnella omaa musiikkia
 • Erityispitkä, 135 cm hierontapolku niskasta reisien takapuolelle
 • Jalkaosaa voi pidentää 22 cm pituiseksi, jolloin tuolia voi käyttää jopa 205 cm pitkä käyttäjä
 • Uudenlainen, rullilla tapahtuva jalkahieronta parantaa verenkiertoa
 • Takuu 24 kk, katso takuuehdot
Osasto:

Kuvaus

Relax of Finland

Relax of Finland tarjoaa kokonaisvaltaisen hierontakokemuksen, joka ulottuu niskasta aina jalkapohjiin saakka. Se sisältää kattavan käsivarsihieronnan ja pohkeiden lihaksia aidosti hierovat ilmatyynyt. Jalkojen alla olevien rullien avulla saat tehokkaan jalkahieronnan, joka parantaa verenkiertoa jaloissasi. Näiden ansiosta voit olla varma, että jokainen kehosi osa saa nauttia rentouttavasta hieronnasta.

Täydellinen hieronta jokaisella kerralla

Relax of Finland hierontatuoli tarjoaa 135 cm pituisen hierontapolun, joka ulottuu niskasta reisien takapuolelle asti. Valittavanasi on 12 automaattiohjelmaa, joiden avulla voit räätälöidä hierontakokemuksesi juuri sinulle sopivaksi. Tuolin infrapunalämpö selkäosassa tunkeutuu syvälle lihaksiin auttaen sinua rentoutumaan täydellisesti. Koko vartalon venytys auttaa sinua rentoutumaan täydellisesti ja saamaan parhaan mahdollisen hyödyn hieronnasta.

Parempaa rentoutumista zero gravity -toiminnolla

Tuolissa on zero gravity -toiminto, joka auttaa sinua löytämään mukavimman istuma-asennon. Tämä ominaisuus tehostaa hierontakokemusta entisestään. Voit myös säätää jalkaosan pituutta 22 cm, joten tuoli soveltuu erinomaisesti jopa 205 cm pitkille käyttäjille.

Kodin rentoutumiskeidas

Relax of Finland hierontatuoli on tyylikkään lisäksi myös erittäin tilaa säästävä. Voit sijoittaa sen vain 5 cm päähän seinästä, jolloin se sopii täydellisesti mihin tahansa tilaan kodissasi. Sen siniset led-valot käsinojissa luovat rauhallisen tunnelman, jossa voit rentoutua ja nauttia hieronnasta.

Helppokäyttöisyys ja modernit ominaisuudet

Helppokäyttöinen ääniohjaus, pikanäppäimet ja bluetooth-yhteys tekevät Relax of Finland hierontatuolin käytöstä vaivatonta ja mukavaa. Sisäänrakennetuista kaiuttimista voit kuunnella mielimusiikkiasi hieronnan aikana. Bluetooth-yhteys mahdollistaa musiikin langattoman toiston suoraan älypuhelimestasi tai muusta yhteensopivasta laitteesta. Tämä lisää hierontakokemuksen elämystä ja auttaa sinua rentoutumaan entistä syvemmin. Relax of Finland hierontatuolissa on kätevä USB-liitäntä, jonka avulla voit ladata älypuhelintasi hieronnan aikana. Näin voit pitää puhelimesi aina ladattuna ja käyttövalmiina, vaikka nautit pitkistäkin hierontahetkistä.

Mitat
Istuma-asento Makuuasento
L: 76 cm L: 76 cm
K: 130 cm K: 110 cm
S: 130 cm S: 189 cm

Materiaali: keinonahka
Väri: musta ja hopea
Led-valaistus: sininen valo käsinojissa
Paino: 88 kg
Pakkauksen paino: 108 kg
Sähköliitäntä: 220 V
Sähkönkulutus: 120 W
Pakkauksen koko: 162 x 77 x 85 cm

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.