Siirry pääsisältöön

Sensation 3D

4 490,00 

Hierontatuolien ykkönen!

Uudessa Sensation 3D -mallissa hieronta alkaa aiempaa tarkemmalla skannauksella, jonka ansiosta tuoli sopii kaikille 150-200cm pituisille henkilöille. Säädettävän jalkaosan ansiosta kaikilla on mahdollisuus nauttia ihanasta jalkapohjien hieronnasta ja Zero Gravity -asennon avulla vähennät kehon kuormitusta ja rentoudut halutessasi vaikka vaakatasossa. Sensation 3D -mallissa on myös Zero wall -tekniikka, joka mahdollistaa tuolin sijoittamisen vain 5 cm päähän takana olevasta seinästä.

Sensation 3D -hierontatuolissa on kahdeksan koko kehoa hierovaa valmisohjelmaa, joiden lisäksi voit myös säätää hierontatyyliä ja hierontakohtaa manuaalisesti. Valittavissa mm. hartiahieronta, shiatsu, taputus ja pyöritys. Näiden toimintojen avulla saat hieronnan asetettua juuri toivomaasi kohtaan. Tuolissa on myös monipuoliset voimakkuussäädöt ja voit säätää eri osa-alueiden voimakkuutta eri vahvuiseksi. 64 ilmatyynyä parantavat verenkiertoa ja tehostavat kuona-aineiden poistumista kehosta. Tuolissa on myös infrapunalämpö, joka tehostaa hieronnan vaikutusta sekä polviin kohdistuva artroosihoito joka tuo helpotusta nivelrikosta kärsiville.

Ohjauspaneelin lisäksi tuolia on mahdollista ohjata myös IOS tai Android Appilla. Bluetoothin avulla voit kuunnella lempimusiikkiasi sisäänrakennetuista kaiuttimista. Kahden vuoden takuu.

Huoltosopimus * 

WorkRelaxin huoltosopimus sisältää hierontatuolin huoltokorjaukset 5 vuoden ajan. Korjaus tehdään ensisijaisesti paikan päällä, mutta tarvittaessa huollamme tuolin varastollamme, jonka jälkeen toimitamme sen takaisin ja asennamme sen takaisin käyttökuntoon. Hintaan sisältyy työ, varaosat sekä matkakustannukset. Huoltosopimuksen avulla varmistat, että tuolisi toimii moitteettomasti eikä sinun tarvitse huolehtia yllättävistä kustannuksista. Mahdollisesta huoltotarpeesta voi ilmoittaa yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse. Huollamme tuolit mahdollisimman nopeasti ja priorisoimme asiakkaat, jotka ovat hankkineet huoltosopimuksen ennakkoon.

Osasto:

Kuvaus

Demo = Monipuolinen ja kokonaisvaltainen hieronta koko keholle
Ache Relive = Kipujen lievitykseen
Fatigue Recovery = Aktivoi väsyneitä lihaksia
Comfort = Mukava hieronta koko keholle
Full Air = Hellävarainen ilmatyynyhieronta
Waist Stretch = Selän ja rintarangan venytystoiminto
Syncronus Music = Musiikkiin tahdistettu hieronta
Relax = Rentouttava hieronta koko keholle

Paketin koko: 164kg
K: 185cm
L: 77cm
S: 84cm + sivuosat erillisessä paketissa

Kasatun tuolin koko istuma-asennossa (makuuasennossa): 149kg
K: 127cm (105cm)
L: 87cm (73cm ilman käsinojia)
S: 140cm (220cm)

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.