Siirry pääsisältöön

Smart Style 2D

3 199,00 

Sopii pienempäänkin tilaan

Tyylikäs 2D hierontatuoli, joka on helppo sijoittaa pieneenkin tilaan kätevän Zero wall -toiminnon ansiota, joka mahdollistaa tuolin asentamisen vain 5 cm päähän takana olevasta seinästä.

Smart Style 2D -mallissa on viisi erilaista valmisohjelmaa, joiden lisäksi on mahdollista tallentaa myös omavalintainen ohjelma muistiin. Automaattiset hierontaohjelmat hierovat koko kehoa, jalat ja kädet mukaan lukien. Myös venytystoiminto ja takareisien hieronta! Halutessasi voit tehostaa selkähieronnan vaikutusta infrapunalämmöllä. Smart Style tuolissa on yhteensä 28 ilmatyynyä, sekä rullat selässä ja jalkapohjien alla. Sopii max. 190 cm pituisille ja max. 100kg painaville henkilöille. Mahdollisuus nauttia hieronnasta Zero Gravity -asennossa. Kahden vuoden takuu.

Huoltosopimus * 

WorkRelaxin huoltosopimus sisältää hierontatuolin huoltokorjaukset 5 vuoden ajan. Korjaus tehdään ensisijaisesti paikan päällä, mutta tarvittaessa huollamme tuolin varastollamme, jonka jälkeen toimitamme sen takaisin ja asennamme sen takaisin käyttökuntoon. Hintaan sisältyy työ, varaosat sekä matkakustannukset. Huoltosopimuksen avulla varmistat, että tuolisi toimii moitteettomasti eikä sinun tarvitse huolehtia yllättävistä kustannuksista. Mahdollisesta huoltotarpeesta voi ilmoittaa yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse. Huollamme tuolit mahdollisimman nopeasti ja priorisoimme asiakkaat, jotka ovat hankkineet huoltosopimuksen ennakkoon.

Osasto:

Kuvaus

Paketin koko: 105 kg
K: 148 cm
L: 77 cm
S: 85 cm

Kasatun tuolin koko istuma-asennossa (makuuasennossa): 92 kg
K: 110 cm
L: 76 cm
S: 115 cm (168 cm)

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.