WorkRelax Hierontatuolit

Nopeat toimitukset ja asennukset

WorkRelaxin hierovat tuolit ovat laadukkaita ja sopivat niin toimistolle kuin kotiinkin. Käyttämällä hierovaa tuolia pääset eroon lihasjumeista ja hierontatuoli on täydellistä kehonhuoltoa esimerkiksi istumatyötä tekevälle.
Alta löydät eri mallimme sekä tietoa tuolien eri ominaisuuksista. Voit myös ottaa meihin yhteyttä jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, vastaamme mielellämme!

Info

MAKSUTAVAT

Maksuliikennettämme hoitaa Klarna Group ”Klarna Checkout” -palvelun kautta. Palvelun käyttöehtoihin voit tutustua täällä. Voit valita maksutapasi seuraavista vaihtoehdoista:

  • Lasku
  • Tililuotto
  • Korttimaksu Visa tai Mastercard (Credit/Debit/Electron)
  • Suoramaksu pankin kautta

Syötettyäsi Checkout-palvelulle maksutiedot, jäljelle jäävät ne maksutavat, jotka ovat kohdallasi mahdollisia.

Laskun maksuaika on 14 päivää tilauksen lähetyksestä eikä laskusta peritä lisämaksua. Laskun voi maksaa myös 3-36 kuukauden erissä.

Lisätietoja Klarnan asiakaspalvelusta (arkisin klo 8-18)

Puhelin: 09 425 99 771 (maksuton)
Chat: https://www.klarna.com/fi/tuki.

TOIMITUS

Verkkopalvelusta näet valitun tuotteen toimitusajan sekä mahdollisen toimitusmaksun. Pyrimme lähettämään tuotteet 1-5 päivän sisällä tilauksesta. Pientuotteiden postitus kotiin Suomessa maksaa 10,00€ ja hierontatuolien 120,00€. TARJOUS 14.6.2020 asti: ilmainen kuljetus yksityisasiakkaille. Tuotteet voi myös noutaa maksutta Tammisaaresta. Kaikki tuotteemme ovat kokeiltavissa Tammisaaren varastollamme ja osa myös Espoon toimistollamme.

PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteillamme on kahden viikon vaihto- ja palautusoikeus. Huomaathan, että palautettavat tuotteet tulee lähettää meille 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta.