Sensation 3D

Hierontatuolien ykkönen
Hierova tuoli Sensation 3D

4500 €
esim. 129 € / kk

Tutustu

Smart Style 2D

Sopii pienempäänkin tilaan
Smart Style hierova tuoli

3000 €
esim. 99 € / kk

Tutustu

Pro Deluxe 3D

TESTIVOITTAJA
Ennaltaehkäisevä työhyvinvointi

3900 €
esim. 109 € / kk

Tutustu

Comfortable Style 2D

Helppokäyttöinen ja kestävä

2700 €
esim. 89 € / kk

Tutustu

Lähimaksutuoli

Julkisiin tiloihin
Hierontatuoli julkisiin tiloihin

Maksuton
vaihtoehto

Tutustu

Leasing

Tarjoamme hierontatuolit käyttöösi yksinkertaisella ja huolettomalla leasingsopimuksella. Leasingsopimuksen avulla pilkot maksut pienempiin eriin, jolloin hankinta ei kuormita budjettia kerralla. Leasingsopimuksemme sisältävät aina hierontatuolin täyshuoltosopimuksen koko leasingkaudelle.

Täyshuoltosopimus sisältää:

  • Tuotteen toimituksen paikan päälle
  • Asennuksen ja käyttöönoton
  • Hierontatuolin käyttöopastuksen henkilökunnalle
  • Kirjalliset käyttöohjeet
  • Mahdollisten huoltotoimenpiteiden kustannukset (ei koske ulkoisista tekijöistä aiheutuneita vikoja)

Kaikki leasatut tuotteemme ovat vakuutettuja WorkRelaxin toimesta koko sopimuskauden ajan, joten yrityksenne ei tarvitse erillistä vakuutusta tuotteelle. Käytämme sähköisiä sopimuksia TUPAS-tunnistuksella ja laskutus tapahtuu leasingyhtiön toimesta kvartaaleittain verkkolaskutuksella. Emme peri perustamismaksuja tai laskutuslisiä.

Leasingsopimuksen perusvuokrakauden jälkeen on mahdollisuus jatkaa vuokrausta 6kk jaksoissa, lunastaa tuote omaksi edulliseen hintaan, päivittää tuote uuteen tai pyytää meitä noutamaan käytetty tuote pois.

Leasingsopimuksen kuukausihinnat eri tuolimalleille:

Sopimuskausi Tuote 12kk sopimus 24kk sopimus 36kk sopimus 48kk sopimus
Sensation 3D 259,00€ /kk 169,00€ /kk 129,00€ /kk 119,00€ /kk
Pro Deluxe 3D 219,00€ /kk 149,00€ /kk 109,00€ /kk 99,00€ /kk
Smart Style 2D 159,00€ /kk 119,00€ /kk 99,00€ /kk 89,00€ /kk
Comfortable Style 2D 149,00€ /kk 109,00€ /kk 89,00€ /kk 79,00€ /kk

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.

Helpotusta työssä jaksamiseen

Osto

Halutessasi pysyvän ratkaisun voit hankkia hierontatuolin omaksi kertamaksulla. Hintaan sisältyy täyshuoltosopimus ensimmäiselle kolmelle vuodelle (36kk) hankintapäivästä lähtien.

Täyshuoltosopimus sisältää:

  • Tuotteen toimituksen paikan päälle
  • Asennuksen ja käyttöönoton
  • Hierontatuolin käyttöopastuksen henkilökunnalle
  • Kirjalliset käyttöohjeet
  • Mahdollisten huoltotoimenpiteiden kustannukset (ei koske ulkoisista tekijöistä aiheutuneita vikoja)

Laskutus tapahtuu ensisijaisesti verkkolaskulla, maksuehto 14 pv netto. Kolmen vuoden jälkeen on mahdollista sopia uudesta huoltosopimuksesta tietylle ajanjaksolle tai vaihtoehtoisesti ostaa huoltoa tarpeen mukaan.

Tuote Ostohinta (sis. 36kk huoltosopimuksen)
Sensation 3D 4 500€
Pro Deluxe 3D 3 900€
Smart Style 2D 3 000€
Comfortable Style 2D 2 700€

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.

Huoltopalvelut

Huoltopalvelumme takaavat, että saat nauttia hieronnasta ilman huolta tekniikasta. Hankkimalla hierontatuolisi WorkRelaxilta tiedät, että saat toimivan tuolin vuosiksi eteenpäin.

Tuotteemme ovat laadukkaita ja kestäviä, eivätkä tarvitse säännöllisiä huoltotoimenpiteitä. Puhtaanapidon osalta suositellaan ajoittaista kostealla liinalla pyyhkimistä käyttöasteen mukaan. Hierontatuolin jalkaosa on hyvä puhdistaa satunnaisesti imuroimalla pölyn kerääntymisen välttämiseksi.

Koska tuoleissamme on paljon tekniikkaa ja liikkuvia osia, on kuitenkin mahdollista, että hierontatuoli kaipaa ajoittain huoltoa. Hierontatuolin huoltotarve voi ilmetä esimerkiksi erikoisena äänenä tai hieronnan tehon lakkaamisella. Ole silloin yhteydessä oman alueesi edustajaan, niin sovimme huoltoaikataulusta. Huollamme tuolit itse ja pyrimme tekemään sen mahdollisimman pian.  Mikäli sinulla on voimassa oleva huoltosopimus, ei huollosta aiheudu erillisiä kustannuksia.

Tilaa huolto tästä

Lähimaksutuolit

Haluatko tarjota asiakkaillesi paremman asiointikokemuksen ilman kustannusta
yritystoiminnallesi? Julkisiin tiloihin sopivat uudet lähimaksutuolimme mahdollistavat hierontamahdollisuuden tämän! Lähimaksutuolimme toimivat loistavasti esimerkiksi erilaisissa odotustiloissa, urheilukeskuksissa, hotelleissa, kylpylöissä, ostoskeskuksissa, ravintoloissa, sisäleikkipuistoissa ja terveydenhuollon toimipisteissä.

Tuolit toimivat lähimaksuominaisuuden sisältävillä maksukorteilla. Kertamaksu on 2,80€, jolla saa 6 min hieronnan selän ja pohkeiden alueelle. Me hoidamme tuolien toimituksen, asennuksen ja huollon, joten sinun tehtäväksesi jää vain markkinoida palvelua asiakkaillesi!

Ole yhteydessä Linda Skogberg-Lehtiseen, 020 712 0552 ja kysy lisää.

Lahjaideat

Etsitkö sopivaa lahjaa henkilökunnallesi kiitokseksi hyvästä työstä? Pientuotteemme sopivat loistavasti esimerkiksi myyntikilpailun palkinnoksi tai henkilökunnan joululahjoiksi.

Yksittäiset tuotteet tilaat helpoimmin verkkokaupastamme, isommissa tilauksissa pyydä meiltä tarjous olemalla yhteydessä Jens Sundqvistiin, 044 986 6484.

Siirry verkkokauppaan

Hanki hieromatuoli sinulle tai yrityksellesi!