Siirry pääsisältöön

HYVINVONTIA, RENTOUTUSTA JA TYYLIÄ

Hierontatuoli tuo parempaa oloa työpaikalle

Edistä organisaatiosi työhyvinvointia 

Hierontatuolimme ovat päivittäin käytössä tuhannessa yrityksessä ympäri Suomea. Asiakkainamme on organisaatioita hyvinkin eri toimialoilta, tilitoimistoista rakennusfirmoihin ja päivittäistavarakaupoista peruskouluihin. Pienimmät asiakkaamme ovat yksityisyrittäjiä tai muutaman hengen yrityksiä, kun taas suurimmat asiakkaat työllistävät tuhansia useissa eri toimipaikoissa. Yhteistä näille asiakkaille on halu panostaa henkilöstön viihtyvyyteen ja ylläpitää hyvää työkykyä. Asiakaskyselymme mukaan 92% suosittelee hierontatuolia ystävälleen. Yritysasiakkaiden lisäksi palvelemme myös yksityisasiakkaita, jotka haluavat nauttivat hieronnasta kotona omassa rauhassaan. 

Hierova tuoli Sensation 3D

Sensation 3D
– Hierontatuolien ykkönen

alk. 129 € / kk

Smart Style hierova tuoli

Smart Style 2D
– Sopii pienempäänkin tilaan

alk. 99 € / kk

Relax King 3D hierontatuoli

Relax King 3D
– Uuden ajan hierontatuoli

alk. 109 € / kk


hierontatuoli tyylikkäässä toimistossa jossa viherseinä

Hierontatuolit yrityksiin ja työpaikoille

Laadukas 3D-hierontatuoli skannaa kehon ja hieroo sinut automaattisesti niskasta varpaisiin. Tuloksena on vilkkaampi verenkierto, alempi stressitaso, helpotus kiputiloihin ja nopea palautuminen. Tuloksena on kustannussäästöjä, kun sairauspoissaolot vähenevät!

Leasing on huoleton valinta

Kun hankit hierontatuolin yritykselle 24 kuukauden leasingsopimuksella, hintaan kuuluu kattava huoltosopimus koko kaudelle, toimitus ja asennus veloituksetta sekä käyttökoulutus toimituksen yhteydessä. Tuotteemme ovat vakuutettuja koko sopimuskauden ajan.

ASAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Pro Deluxe -hierontatuoli edistää henkilöstömme hyvinvointia ja on siten linjassa yrityksemme arvojen kanssa. Kun henkilöstö on tyytyväinen ovat myös asiakkaat tyytyväisiä.

Dennis Barman, Region Manager
Visma Services

ASAKKAIDEN KOKEMUKSIA

WorkRelaxin 3D hierontatuoli on ehkä paras panostus henkilöstön hyvinvointiin, jonka yrityksemme on tehnyt. Mikään ei piristä kesken työpäivän yhtä hyvin kuin hyvä hieronta. Koko henkilöstömme on ollut erittäin innoissaan tuolista itseni mukaan lukien.

Joonas Pajunen, CEO
V2B Videoviestintä

ASAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Tarjoamme tarpeiden mukaan räätälöityjä kokonaisratkaisuja kiinteistöiden ja ulkoalueiden puhtaanapitoon, huoltoon ja kunnossapitoon. Yrityksellämme on ammattitaitoinen sekä luotettava henkilökunta joka tarjoaa nopeaa ja korkealaatuista palvelua vuoden ympäri. Käyttämällä Pro Deluxe hierontatuolia täydellä huoltosopimuksella voimme ehkäistä henkilökunnan fyysisestä rasituksesta johtuvia vammoja ja näin vähentää sairaspoissaoloja. Hierontatuoli on selvästi lisännyt henkilökuntamme hyvinvointia.

Henrik Lahtivuori, CEO
Aureus

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.