Siirry pääsisältöön

TÄYDELLINEN HIERONTA ILMAN AJANVARAUSTA

Hierontatuoli on kotisi tärkein huonekalu

HIERONTATUOLIT VERKKOKAUPASTA

Laaja valikoima hierontatuoleja erilaisiin koteihin

Verkkokaupastamme tilaat hierontatuolin helposti ja nopeasti suoraan kotiisi. Maksa joustavasti korottomalla osamaksulla ja valitse sinulle sopiva lyhennysten määrä.

TUTUSTU HIERONTATUOLEIHIN

TESTAA HIERONTATUOLEJAMME

Varaa aika ilmaiseen hierontaan

Hierontatuolejamme voi kokeilla maksutta. Varaa aika rentouttavaan hierontaan ja testaa erilaisia tuoleja ja hierontoja. Kokeilu ei sido sinua mihinkään.

Varaa aika

MESSUT JA TAPAHTUMAT

Tutustu hierontatuoleihin tapahtumissa

Olemme mukana useissa asumisen, hyvinvoinnin, lifestylen ja työelämän tapahtumissa. Tervetuloa kokeilemaan hierontatuolejamme!

Seuraavat tapahtumamme:

Habitare 2023 13.-17.9.

Apuväline messut 9.-11.11. Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa

Vene Båt 24 9.-18.2.2024

Hierova tuoli kotikäyttöön

ASAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Suuhygienistinä työskentelevä Susanna Leino osti Pro Deluxe hierontatuolin kotiinsa noin 3 vuotta sitten. Susannalla oli paljon työasennoista aiheutuvia selkäongelmia, etenkin yläselän ja käsivarsien alueet olivat jatkuvasti jumissa ja kipeinä. Susanna käyttää hierontatuolia lähes päivittäin ja on saanut siitä suuren avun. Nyt hän kokee jaksavansa työssään huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin ja suosittelee lämpimästi hierovaa tuolia kaikille.

Susanna Leino

Hierova tuoli kotikäyttöön

ASAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Suomen menestyneimpiin telinevoimistelijoihin kuuluva Jari Mönkkönen halvaantui onnettomuuden seurauksena 2016. Jari on saanut suuren avun WorkRelaxin hierontatuolista. ”Minulla on tuntoa ja liikettä vain hartioista ylöspäin ja niskat ovat kovilla. Tuolin hieronta rentouttaa ja helpottaa kipuja. Toinen tärkeä asia on, että se lisää verenkiertoa koko kehossa. Pyörätuolissa istuminen on niin staattista, että on todella tärkeää saada kehoon liikettä. Käyn siinä tunnin verran päivittäin – välillä jopa kahdesti.

Jari Mönkkönen

ASAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Tuolimme ovat käytössä myös useissa, eri tyyppisissä hoitolaitoksissa. ”Tämä on uudenlainen tapa rentouttaa muistisairaita. Tämä hoitomalli olisi hyvä ottaa laajemminkin ikäihmisten hoitoon. Tuoli on erittäin hyvä, kun siinä asiakas voi rentoutua rauhassa.” – Kunnallinen hoitolaitos, Uusimaa

Kunnallinen hoitolaitos, Uusimaa

NOPEAT TOIMITUKSET JA ASENNUKSET

Tutustu ja tilaa suoraan kotiisi verkkokaupastamme.

Artikkelit

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.