Siirry pääsisältöön

TÄYDELLINEN HIERONTA ILMAN AJANVARAUSTA

Hierontatuoli on kotisi tärkein huonekalu

HIERONTATUOLI KOTIIN

Hyvinvointia, rentoutusta ja tyyliä

Relax King 3D -hierontatuoli skannaa kehon ja hieroo sinut automaattisesti niskasta varpaisiin. Tuloksena on vilkkaampi verenkierto, alempi stressitaso, helpotus kiputiloihin ja nopea palautuminen. Se tuntuu hyvältä ja näyttää hyvältä. Pian se on kauniin kotisi tärkein huonekalu.

TUTUSTU HIERONTATUOLEIHIN

TÄSMÄHIERONTAA KOTONA

Muut hyvinvointituotteet

Kun tarvitset helpotusta arjen lihasjumeihin, löytyy apu läheltä kotoasi. Meiltä löydät täsmähierontalaitteet käsille, jaloille, polville ja päälle, mutta myös hierontalaitteita, joilla saat hyvän olon koko keholle.

TUTUSTU HIERONTATUOTTEISIIN

NOPEAT TOIMITUKSET JA ASENNUKSET

Tilaa hierontatuolit ja muut tuotteet verkkokaupasta

Voit tilata tuotteitamme suoraan verkkokaupasta. Hierontatuolin voit hankkia joko omaksi tai tilata sen 24 kuukauden leasingsopimuksella. Hierontatuolien kuljetus ja asennus yksityisasiakkaille veloituksetta. Kaikki tuotteemme ovat kokeiltavissa Tammisaaren varastollamme ja osa myös Espoon toimistollamme.

VERKKOKAUPPAAN
Hierova tuoli kotikäyttöön

ASAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Suuhygienistinä työskentelevä Susanna Leino osti Pro Deluxe hierontatuolin kotiinsa noin 3 vuotta sitten. Susannalla oli paljon työasennoista aiheutuvia selkäongelmia, etenkin yläselän ja käsivarsien alueet olivat jatkuvasti jumissa ja kipeinä. Susanna käyttää hierontatuolia lähes päivittäin ja on saanut siitä suuren avun. Nyt hän kokee jaksavansa työssään huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin ja suosittelee lämpimästi hierovaa tuolia kaikille.

Susanna Leino

Hierova tuoli kotikäyttöön

ASAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Suomen menestyneimpiin telinevoimistelijoihin kuuluva Jari Mönkkönen halvaantui onnettomuuden seurauksena 2016. Jari on saanut suuren avun WorkRelaxin hierontatuolista. ”Minulla on tuntoa ja liikettä vain hartioista ylöspäin ja niskat ovat kovilla. Tuolin hieronta rentouttaa ja helpottaa kipuja. Toinen tärkeä asia on, että se lisää verenkiertoa koko kehossa. Pyörätuolissa istuminen on niin staattista, että on todella tärkeää saada kehoon liikettä. Käyn siinä tunnin verran päivittäin – välillä jopa kahdesti.

Jari Mönkkönen

ASAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Tuolimme ovat käytössä myös useissa, eri tyyppisissä hoitolaitoksissa. ”Tämä on uudenlainen tapa rentouttaa muistisairaita. Tämä hoitomalli olisi hyvä ottaa laajemminkin ikäihmisten hoitoon. Tuoli on erittäin hyvä, kun siinä asiakas voi rentoutua rauhassa.” – Kunnallinen hoitolaitos, Uusimaa

Kunnallinen hoitolaitos, Uusimaa

NOPEAT TOIMITUKSET JA ASENNUKSET

Tutustu ja tilaa suoraan kotiisi verkkokaupastamme.

Artikkelit

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.