Siirry pääsisältöön

Esittelyssä laadukas hierova nojatuoli kotiin

Hieronta tuo meille ihanan olon ja se auttaa meitä jaksamaan arjen hektisyydessä. Moni meistä käy hieronnassa silloin tällöin. Yhtä moni käy hieronnassa vasta sitten, kun pää ei käänny kunnolla tai sitten, kun yöllä ei saa nukutuksi lihassäryn vuoksi. Tämä ei tietenkään riitä. Sinun on pidettävä kehostasi ja hyvinvoinnistasi paremmin huolta, jotta jaksat päivästä toiseen ilman särkyjä ja jumituksia. 

Kaikille ihmisille suositellaan säännöllistä liikuntaa, mutta yhtä tärkeää on pitää huolta palautumisesta. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, jonka ansiosta lihakset rentoutuvat ja palautuvat tehokkaammin. Näin vältytään lihaskivuilta. Erilaiset lihasjännitykset voivat säteillä koko kehon alueelle ja siksi hieronnan merkitys hyvinvoinnille on suuri.

Säännöllinen hierojalla käyminen saattaa olla haastavaa. Niinpä erinomainen ratkaisu parempaan hyvinvointiin on laadukas hierontatuoli kotiin. Hankittuasi hierovan nojatuolin, voit unohtaa erilliset ajanvaraukset ja jonottamiset hierojalle. Ainoa jonottaminen tapahtuu perheenjäsenten kesken, sillä voit olla varma, että tässä tuolissa haluaa istua jokainen!

Esittelemme seuraavassa kotikäyttöön tarkoitetun hierovan nojatuolin, Luxury 4D:n.

Luxury 4D on tyylikäs ja laadukas hierova nojatuoli, joka näyttää hyvältä ja tuo sinulle kokonaisvaltaisen hyvän olon. Se on kotisi uusi suosikkipaikka. Tämä hierontatuoli on saatavilla kahdessa eri värissä (musta ja beige), joten se sopii varmasti kotisi sisustukseen.

Edistyksellinen huipputeknologia tekee tästä hierontatuolista kuitenkin ainutlaatuisen. Tuotteen nimessäkin mainittu 4D-tekniikka tarkoittaa sitä, että hierontarullien liike on leveämpää ja pohkeiden hieronta on aitoa. Nykyisillä huippulaadukkailla hierontatuoleilla saadaan aikaan hyvin samanlainen hierontakokemus, kuin käsillä tehtävällä hieronnalla. Luxury 4D:llä voit haluta juuri itsellesi sopivan ohjelman 23 eri hierontavaihtoehdosta. Valittavissa on mm. rentoutusta tai unen parantamista. Kaikki valinnat saat tehtyä kätevästi 7 tuumaan kosketusnäytöltä. 

Luonnollisesti Luxury 4D kohdistaa voimansa sinne, mihin hierontaa kaivataan. Oli kyse sitten niskasta, käsivarsista, pohkeista tai vaikkapa jalkapohjista, Luxury 4D pitää sinut kokonaisvaltaisesti kunnossa. Miellyttävä infrapunalämpö pitää selän, vatsan ja rinnan alueen mukavan lämpimänä. Huipputekniikkaa on myös se, että Luxury 4D tekee automaattisen kehon skannauksen, jotta se osaa säätää toiminnot yksilöllisesti jokaiselle käyttäjälle erikseen. Niinpä sitä voivat käyttää tehokkaasti kaikki perheenjäsenet vuorollaan.

Täydellisen rentoutumisen tueksi voit ottaa puhelimesi mukaan hierontaan. Luxury 4D pitää nimittäin sisällään langattoman puhelimen latauksen sekä sisäänrakennetut bluetooth-kaiuttimet. Voit siis kuunnella suosikkimusiikkiasi samalla, kun rentoudut hierottavana. Zero Gravity -toiminnon ansiosta istuinmukavuus on aina täydellinen. Lisäksi saat nauttia jatkuvasti raikkaasta ilmasta, sillä ionisoiva ilmanpuhdistustoiminto pitää ilman raikkaana hierontatuolissa istuessasi.

Uuden laadukkaan hierovan nojatuolin sijoittaminen nykyiseen sisustukseesi on siis helppoa kahden eri värivaihtoehdon lisäksi. Luxury 4D:n led-valot tuovat lisätyylikkyyttä ja hierontatuoli on myös muotoiltu nerokkaasti. Se voidaan nimittäin sijoittaa vain 5 cm:n päähän seinästä.

Voimme suositella lämpimästi laadukkaan hierovan nojatuolin hankintaa. Nykyajan kiireissä itsestä huolehtiminen unohtuu helposti. Kotona oleva tyylikäs hierontatuoli muistuttaa jatkuvasti lepohetkistä ja ihanista hieronnoista vaikkapa etätöiden lomassa. Säännöllinen hieronta pitää sinut hyvässä kunnossa ja iloisemmalla tuulella. Sama pätee tietysti muihin perheenjäseniisi. 

Tutustu tarkemmin hierontatuolien valikoimaamme verkkokaupassamme. Pääset aina kokeilemaan hierontatuoleja toimipisteissämme, jotta voit olla varma, että valitset juuri oikean tuotteen. Tarjoamme myös joustavat maksuvaihtoehdot. Voit olla myös rohkeasti meihin yhteydessä, kun suunnittelet uuden hierontatuolin hankintaa.

Nyt on juuri sopiva hetki alkaa voimaan paremmin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.