WorkRelaxilta saat uudet ja laadukkaat 3D-hierontatuolit kotiin ja työpaikalle

Unohda stressi sekä kipeät lihakset, sillä jo 10 minuutin hieronta vilkastaa verenkiertoa, nopeuttaa palautumista ja nostaa energiatasoja. Yrityksille tarjoamme vuokrausta edullisella kuukausihinnalla. Meiltä saat myös huoltopalvelut tarpeen mukaan.
Tee arjestasi luksusta WorkRelaxin avulla!

Yritys

WorkRelax on työviihtyvyyden ja työkyvyn ylläpidon parantamiseen keskittyvä kotimainen yritys. Aloitimme toimintamme Tammisaaresta vuonna 2015, jonka jälkeen olemme laajentaneet toimialuettamme vauhdilla. Tällä hetkellä toimimme pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Lahdessa.

Myymme ja vuokraamme terveyttä ja hyvinvointia edistäviä laitteita yrityksille sekä kotitalouksille. Päätuotteemme ovat uudenlaiset, laadukkaat 3D-hierontatuolit, jotka parantavat verenkiertoa, lievittävät lihaskipuja, laskevat stressitasoja ja tuovat luksusta arkeen. Tarjoamme myös kuljetus-, asennus- ja huoltopalvelut asiakkaillemme. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, jonka vuoksi haluamme pitää toimitus- ja huoltoajat lyhyinä.

Tuotteemme ovat nähtävissä ja kokeiltavissa toimistollamme Innovation House Finlandissa, Espoon Otaniemessä tai varastollamme Tammisaaressa. Sovi maksuton kokeiluaika!

Meille töihin

Haluatko työskennellä ketterässä kasvuyrityksessä ja olla mukana parantamassa suomalaisten hyvinvointia ja työkyvyn ylläpitoa? Haluatko saada äänesi kuulumaan ja päästä vaikuttamaan yrityksen toimintatapoihin? Olemme aina kiinnostuneita myyntihenkisistä ja innokkaista osaajista, jotka pitävät hyvinvointia tärkeänä osana työelämää. Voit olla työurasi alussa tai jo kokemusta kerryttänyt tekijä, mutta meillä asenne ja aktiivisuus ratkaisee!

B2B myynti

Myyjänä vastaat oman alueesi B2B asiakashankinnasta ja asiakastyytyväisyydestä. Tapaat useita asiakkaita viikoittain, keskustelet heidän tarpeistaan ja esittelet heille ratkaisujamme sekä opastat tuotteidemme käyttöönotossa. Huolehdit omalta osaltasi myös sopimusasioista ja raportoinnista. Jokaisella myyjällämme on laaja asiakaskunta yli toimialarajojen, joten päiväsi ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia kun tapaat eri toimialojen yritysten päättäjiä. Työhösi kuuluu oleellisena osana auto, puhelin ja tietokone. Työ vaatii itsenäistä, oma-aloitteista ja järjestelmällistä otetta, mutta sinulla on myös paljon vaikutusmahdollisuuksia oman työsi suunnitteluun. Jos vastuu & vapaus toimii sinulle, niin tulemme varmasti hyvin toimeen!

Toimitus & huolto

Osaava huoltohenkilökuntamme liikkuu päivittäin ympäri Etelä-Suomea toimittamassa tuotteita asiakkaillemme sekä huoltamassa laitteitamme tarpeen mukaan. Jos pidät pakettiautolla kurvailusta, hauista löytyy ja ruuvimeisseli pysyy kädessäsi ja näiden lisäksi tervehdit aina asiakkaitamme hymyssä suin, ole yhteydessä niin katsotaan, löytyisikö meiltä tekemistä sinulle.

Hallinto

Meillä kukaan ei istu toimistolla koko viikkoa, vaan kaikki toimitusjohtajaamme Jensiä myöten liikkuvat aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Teemme jatkuvasti työtä tiiminä kehittääksemme toimintaamme, ja odotammekin kaikilta aktiivisuutta ja ideoita tällä saralla. Jos haluat mukaan kehittämään tuotteitamme, verkkokauppaamme, markkinointiamme, taloushallintoamme tai jotain muuta, laita viestiä niin jutellaan lisää.

Avoimet työpaikat

Etsimme nyt B2B-myyjää pääkaupunkiseudulle! Kyseessä on kokoaikainen tehtävä ja toivomme että sinulla on jo hieman kokemusta myynnistä, mieluiten B2B-puolelta. Jos kaipaat omaa vastuuta, aktiivista asiakasrajapinnassa toimimista, joustavia työaikoja, kivoja tiimikavereita ja työtiloja, sekä hyviä ansaintamahdollisuuksia, niin me voisimme olla seuraava työpaikkasi!

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen mia.hanni@workrelax.fi
tai soita 020 712 0555 niin jutellaan lisää!

Asiakkaitamme

Hanki hieromatuoli sinulle tai yrityksellesi!