Siirry pääsisältöön

WorkRelax hierontatuoli – kaikki mitä tarvitset

Oletko koskaan pohtinut, kuinka tärkeää itsestään huolehtiminen on? Hektinen arki pitää meidät jatkuvasti otteessaan ja unohdamme usein sen kaikkien tärkeimmän. Itsemme.

Moni meistä käy hieronnassa aina silloin tällöin. Samoin yleistä on käydä hieronnassa vasta sitten, kun pää ei käänny kunnolla tai, kun nukkuminen alkaa olla liian haastavaa särkyjen vuoksi. Tämä ei tietenkään riitä. Omasta hyvinvoinnista on pidettävä säännöllisesti huolta. Keskittyminen töihin tai muihin arjen askareisiin on haastavaa, jos kehosi pistää vastaan erilaisten särkyjen avulla. 

Kaikille ihmisille suositellaan säännöllistä liikuntaa, mutta yhtä tärkeää on pitää huolta palautumisesta. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, jonka ansiosta lihakset rentoutuvat ja palautuvat tehokkaammin. Näin vältytään lihaskivuilta. Erilaiset lihasjännitykset voivat säteillä koko kehon alueelle ja siksi hieronnan merkitys hyvinvoinnille on suuri.

Monesta kodista löytyy nykyään jo hierontavasara, jalkapohjien hierontalaite tai hierova niskatyyny. Entä jos veisit hemmottelun ja hyvinvoinnistasi huolehtimisen seuraavalle tasolle. Hierontatuoli tarjoaa kotonasi mahdollisuuden jatkuvaan ja kokonaisvaltaiseen palautumiseen. Säännöllinen hierojalla käyminen saattaa olla haastavaa aikataulujen vuoksi. Niinpä erinomainen ratkaisu parempaan hyvinvointiin on hankkia laadukas hierontatuoli kotiin. Ostettuasi hierovan nojatuolin, voit unohtaa erilliset ajanvaraukset ja jonotukset hierojalle. Varoitamme kuitenkin, että pientä jonoa saattaa syntyä perheenjäsentesi kesken.

WorkRelax hierontatuoli – minkälaisia vaihtoehtoja löytyy?

Kun toivelistallasi on hierova tuoli, suosittelemme lämpimästi tutustumaan laadukkaaseen valikoimaan. Tästä linkistä löytyy WorkRelax hierontatuoli verkkokauppa.

Panostamme valikoimassamme laadukkaisiin 3D- ja 4D -hierontatuoleihin monissa eri hintapisteissä. Olemme myös pyrkineet pitämään valikoimamme selkeänä, jotta oikean hierovan tuolin valinta ei olisi liian vaikeaa. Perusvalikoimamme lisäksi löydät välillä verkkokaupastamme myös esittelykäytössä olleita tuoleja, jotka myydään luonnollisesti huokeampaan hintaan.

Edullisimmista malleista lähtien, WorkRelax hierontatuolit pitävät sisällään erinomaisia ominaisuuksia. 

Moni ihminen ymmärtää teoriassa, mitä hierontatuoli tarkoittaa. Toki nimikin paljastaa jo paljon eli kyseessä on hierova tuoli. Kaikki meistä eivät ole kuitenkaan päässeet omakohtaisesti kokemaan, kuinka ihmeellisen ainutlaatuisen kokemuksen nykyaikainen hierontatuoli pystyy meille tarjoamaan. Niinpä monien on myös vaikea hahmottaa sitä, mistä kaikista ominaisuuksista rakentuu markkinoiden paras hierova tuoli. Seuraavassa nostamme esiin muutamia huippuominaisuuksia, joita paras hierova istuin kätkee sisälleen.

WorkRelax hierontatuoli – parhaat ominaisuudet laadukkaassa paketissa

Käydään seuraavaksi läpi ainutlaatuisia ominaisuuksia lippulaivamallimme kautta. Tästä pääset tutustumaan parhaaseen malliimme Luxury 4D hierontatuoliin. Kuten nimikin kertoo, tämä hierontatuoli hyödyntää modernia 4D-hierontatekniikkaa. Tämä tarkoittaa suomeksi sitä, että tuolin moottorijärjestelmä on moniulotteinen ja hierontarullat suorittavat sinulle monipuolisen ja tehokkaan hieronnan. Toisin sanoen siis markkinoiden parhaan hieronnan. Itse asiassa tässä ollaan hyvin lähellä perinteistä käsin tehtävää hierontaa.

Luxury 4D:stä löytyy 23 erilaista hierontaohjelmaa ja lisäksi ohjelmat ovat koneoppivia. Voit keskittyä eri hierontaohjelmien avulla halutessasi vaikkapa unenlaadun parantamiseen tai stressin vähentämiseen. Hieronta käynnistyy aina automaattisella kehonskannauksella, jotta hierontaohjelma on varmasti juuri sinulle personoitu. 

Lihashuollon lisäksi hierontatuolin tehtävänä on tarjota täydellinen rentoutumishetki. Luxury 4D:stä löytyy sisäänrakennettu lämpöliivi. Se pitää infrapunalämmon avulla selän, rinnan ja vatsan alueen mukavan lämpöisenä. Samalla kun rentoudut vaikkapa jalkahieronnassa, voit kuunnella lempimusiikkiasi sisäänrakennetuista bluetooth-kaiuttimista. Voit myös ladata puhelintasi samalla langattoman latauksen ansiosta. Jotta hetkesi olisi kaikin puolin täydellinen, Luxury 4D pitää ilman raikkaana ilmanpuhdistustoiminnon avulla.

Yksi ominaisuus, jota ei voi jättää mainitsematta, on Zero Gravity. Tämä ainutlaatuinen innovaatio vie sinut painovoimattomaan tilaan. Hierontatuoli kallistuu tiettyyn kulmaan, jossa tunnet jopa kelluvasi. Se on äärettömän rentouttava kokemus. Samalla selkään kohdistuvaa paine pienenee. Tällä saadaan vähennettyä lihas- ja nivelsärkyjä. Zero Gravity -ominaisuutta voi yrittää kuvailla tekstin tai sanojen muodossa, mutta parhaiten sen ihanuuden pääsee toteamaan itse kokeilemalla. Olet aina tervetullut testaamaan hierontatuolejamme paikan päälle. Ota yhteys meihin ja tule kokemaan hierovan tuolin ihanuus omakohtaisesti.

Ominaisuudet moderneissa hierontaistuimissa ovat todella kattavat. Unohda jalkahierontalaite tai hierontavasara ja panosta hyvinvointiisi kunnolla. Vaikka hierontatuolin hinta voi pelästyttää aluksi, asiaa voi tarkastella monelta eri kantilta. Käymme hintapuolta tarkemmin läpi seuraavaksi.

Onko hierontatuoli kallis?

Kun hierontatuoli ostetaan kertamaksulla, puhutaan muutamasta tuhannesta eurosta. On jokaisen ihmisen henkilökohtainen asia, minkä summan kokee halvaksi ja minkä kalliiksi. Asiaa kannattaa kuitenkin pohtia kokonaisuuden kautta. Hierontakäynnit maksavat aina. Kulkeminen hierojalle ei myöskään ole ilmaista. Kotiin hankittavat pienemmät hierontalaitteet maksavat myös. Näin ollen ilmasta hierontaa on harvoin saatavilla ainakaan säännöllisesti. Ellei perheenjäseniä lasketa mukaan.

Meiltä saat tilattua hierontatuolin myös rahoituksella, jolloin kuukausikustannus jää kohtuullisen pieneksi. Tällä hetkellä tarjoamme 36kk korotonta maksuaikaa, joten rahoitus on todella edullinen. Esimerkiksi suosittu hierontatuolimme Relax King 3D:n kuukausikustannus painuu kolmen vuoden rahoituksella 100 euron tuntumaan. Tällöin ollaan aika samoissa summissa, mitä säännöllisille hierojakäynneille kuluu rahaa, jos käyt hieronnassa esimerkiksi muutaman kerran kuukaudessa. Suuri hyöty kotoa löytyvästä hierontatuolista on siinä, että voit ottaa hieronnan vaikkapa joka päivä. Sinun ei siis tarvitse säästellä hierontakäyntejä esimerkiksi yhteen tai kahteen kuukausittaiseen käyntiin, vaan voit nauttia hieronnasta aina kuin itse haluat.

Miten hierontatuoli kannattaa ostaa?

Pystyt ostamaan hierontatuolin näppärästi verkkokaupastamme ja totta kai myös myymälöistämme. Lähetämme hierontatuolit kotiin toimitettuina. Luonnollisesti myös nouto on mahdollinen. Asentaminen on näille tuotteille varsin helppoa. Voit tutustua hierontatuolin kasaamiseen tästä linkistä

Yleisesti ottaen voidaan siis sanoa, että toimitus ja asennus on tehty sinulle erityisen helpoksi. Tässä kohtaa muistutamme myös siitä, että suomalaisen yrityksen kanssa on äärettömän näppärää asioida kaikkiin toimitukseen tai asennukseen liittyvissä asioissa. Saat aina nopeasti yhteyden asiakaspalveluumme ja autamme nopeasti sinua kaikissa kysymyksissäsi. Samoin mahdolliset huoltoasiat hoituvat aina erittäin nopeasti kotimaisen toimijan kautta. Tulemme pääsääntöisesti tekemään huollot paikan päälle muutaman arkipäivän sisällä.

Olisiko nyt siis vihdoin aika alkaa voimaan paremmin? Palautumisessa tärkein asia on säännöllisyys. Jos käyt hierojalla vaikkapa kerran kuukaudessa, se ei todennäköisesti ole riittävän usein. Keho ja lihaksisto kaipaavat jatkuvasti tukea palautumiseen, ja mitä kiireisempää tai liikkuvampaa arki on, sitä paremmin palautumiseen pitää panostaa. Haluat todennäköisesti olla paras versio itsestäsi. 

Hierontatuolin avulla kehosi palautuu tehokkaammin säännöllisen hieronnan ansiosta. Voit hyödyntää hierontatuolia niin rentoutumiseen kuin tehokkaampaan lihashuoltoon. Pääset eroon jännitystiloista ja lihasjäykkyydestä. Nukut paremmin ja voit kokonaisvaltaisesti paremmin.

Rohkaisemmekin sinua käymään vierailulla toimipisteissämme, jotta pääset omakohtaisesti kokemaan modernin hierontatuolin ihanuuden. Tästä löydät tarkemmat yhteystietomme. Opastamme sinua mielellämme sopivan tuotteen valinnassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.