Siirry pääsisältöön

Vertailussa WorkRelaxin hierovat tuolit kotitalouksille

Laadukas moderni hierontatuoli on kauniin kotisi tärkein huonekalu. Se varmistaa, että olet aina huippukunnossa arjen kiireissä. Hierontatuoli pitää huolen myös siitä, että palaudut aina parhaalla mahdollisella tavalla ilman lihaskipuja tai -särkyjä. Kun kehosi voi hyvin, mielialasi on paljon positiivisempi ja voit keskittyä olennaiseen – elämästäsi nauttimiseen.

Me WorkRelaxilla tarjoamme sinulle huippulaadukkaita hierontatuoleja, joiden avuilla voit unohtaa hierojakäynnit kokonaan. Ei enää ajanvarausta tai jonottamista hierojalla. Ainostaan pientä jonotusta silloin tällöin kotona perheenjäsenten kesken. WorkRelaxin upeat hierontatuolit varmistavat, että koko perheesi pysyy kokonaisvaltaisesti kunnossa.

Tuotevalikoimamme on selkeä ja kaikki valikoimamme hierontatuolit edustavat viimeisintä huipputekniikkaa ja -laatua. Mallien hinnoissa on luonnollisesti eroja, kuten myös ominaisuuksissa. Seuraavassa vertailemme kolmea suosituinta malliamme, jotta uuden hierontatuolin valinta olisi helpompaa. Muistathan, että olet aina tervetullut testaamaan eri malleja toimipisteissämme. Itse kokeilemalla hierontatuolien ominaisuuksista saa varmasti selkeämmän käsityksen kuin tuotetiedoista lukemalla. Tästä linkistä pääset tutustumaan koko valikoimamme.

Relax of Finland on näistä kolmesta mallista edullisin ja myös pienikokoisin. Voit sijoittaa tämän hierontatuolin 5 cm:n päähän seinästä, joten se löytää helposti paikkansa kotoasi. Tästä mallista löytyy ihana Zero Gravity -ominaisuus, joka saa sinut kellumaan painovoimattomassa tilassa. Tämä ominaisuus lievittää tehokkaasti mm. nivelkipuja. 12 automaattiohjelman avulla löydät varmasti juuri sinulle sopivan hieronnan jokaiseen hetkeen. Voit ladata puhelintasi hieronnan aikana usb-liitännän avulla ja kuunnella lempimusiikkiasi bluetooth-kaiuttimista. Luonnollisesti Relax of Finland löytää tehokkaasti kaikki kehosi kipupisteet niskasta jalkapohjiin saakka. Infrapunalämpö kruunaa hierontahetkesi pitämällä selkäsi mukavan lämpöisenä.

Relax King 3D on myydyin hierontatuolimme. Nimensä mukaisesti tässä hierontatuolissa on edistyksellistä 3D-tekniikkaa eli hierontamekanismi liikkuu pysty-, vaaka- ja syvyyssuunnassa. Monipuoliset liikeradat varmistavat, että hieronta on juuri sopiva jokaiselle henkilölle. Tuoli aloittaa hieronnan kehon skannauksella, jotta se osaa säätää hieronnan automaattisesti aina jokaiselle käyttäjälle sopivaksi. Kun hieronta on monipuolisempaa, verenkierto tehostuu ja nopeamman palautumisen myötä hyvinvointi varmistuu joka kerta. Relax King 3D on varustettu jalkahierontatoiminnolla sekä erityisillä jalkojen verenkiertoa parantavilla magneeteilla. Infrapunalämpö pitää selkäsi ja jalkasi lämpiminä. Tässä uuden ajan hierontatuolissa saat täydellisen rentoutumishetken samalla, kun kuuntelet valitsemaasi musiikkia bluetooth-kaiuttimista. Tuoli on saatavilla kolmessa eri värissä.

Luxury 4D on mallistomme lippulaivatuote. 4D-tekniikka vie hieronnan uudelle tasolle ja se muistuttaa erittäin paljon perinteistä käsin tehtävää hierontaa. Luxury 4D pitää sisällään 23 erilaista ohjelmaa. Voit halutessasi panostaa eri ohjelmilla unen parantamiseen tai stressin vähentämiseen. Zero Gravity -toiminto saa sinut todella rentoutumaan ja palautumaan painovoimattomassa tilassa. Tässä mallissa on ainutlaatuinen lämpöliivi, jolla selkäsi, vatsasi ja rinnan alueesi pysyy mukavan lämpimänä. Voit ladata älypuhelimesi langattoman latauksen avulla ja samalla kuunnella musiikkia bluetooth-kaiuttimista. Lisäksi saat nauttia hieronnasta aina raikkaassa ilmassa ionisoivan ilmanpuhdistustoiminnon ansiosta. Luxury 4D on saatavilla kahdessa eri värissä.

Näistäkin kolmesta hierontatuolista löytyy paljon eroavaisuuksia. Kaikki edustavat kuitenkin modernia huipputekniikkaa. Eri hierontatuolien eroihin pääset parhaiten tutustumaan paikan päällä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi toimipisteisiimme, jossa saat aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua henkilökunnaltamme. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.