Siirry pääsisältöön
Ale!

Relax King 3D Musta

3 490,00 

WorkRelax Relax King 3D on uuden ajan hierontatuoli, jossa on 3D-hieronta. Voit säätää hieronnan voimakkuuden  ja myös muita toimintoja hierontakokemuksesi maksimoimiseksi. Tuolissa on negatiivinen happigeneraattori, joka puhaltaa raitista ilmaa ympärillesi. Voit aktivoida infrapunalämmön selälle ja pohkeille. Tuolissa on jalkahierontatoiminto, jossa on rullat jalkapohjien alla ja kahdeksan magneettia pohkeiden kohdalla verenkierron parantamiseksi. Kahden vuoden takuu.

  • Pikanäppäimet käsinojassa jalkojen asennon säätämiseksi ja lämmön aktivoimiseksi
  • Hierontarullien pikasäätö
  • Ääniohjaus 
  • Muistitoiminto asetusten tallentamista varten
  • Käsinojissa tyylikäs LED-valaistus
  • Musiikki voidaan suoratoistaa Bluetoothin kautta sisäänrakennettuihin kaiuttimiin
  • Kokonaisvaltainen hieronta hartioista ja niskasta aina jalkapohjiin saakka
  • S-muotoinen hierontareitti, joka seuraa selkärankaa

Huoltosopimus * 

WorkRelaxin huoltosopimus sisältää hierontatuolin huoltokorjaukset 5 vuoden ajan. Korjaus tehdään ensisijaisesti paikan päällä, mutta tarvittaessa huollamme tuolin varastollamme, jonka jälkeen toimitamme sen takaisin ja asennamme sen takaisin käyttökuntoon. Hintaan sisältyy työ, varaosat sekä matkakustannukset. Huoltosopimuksen avulla varmistat, että tuolisi toimii moitteettomasti eikä sinun tarvitse huolehtia yllättävistä kustannuksista. Mahdollisesta huoltotarpeesta voi ilmoittaa yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse. Huollamme tuolit mahdollisimman nopeasti ja priorisoimme asiakkaat, jotka ovat hankkineet huoltosopimuksen ennakkoon.

Osasto:

Kuvaus

Valitse kahdeksasta valmiista ja helppokäyttöisestä ohjelmasta. Tuolissa on myös 60 ilmatyynyn hierontaohjelma palautumisen edistämiseksi. Venytystoiminto venyttää kehoasi ja helpottaa jäykkyyttä. Relax King 3D sopii 150-200 senttisille, se skannaa vartalosi ja hierontarobotti sovittuu myös jalkaosan kohdalla pituuteesi. Tuoli voidaan sijoittaa 5 cm:n päähän seinästä, ja siinä on ns. nolla painovoima-toiminto, jolloin istuma-asento säädetään mukavimmaksi juuri sinun kehollesi.

Paino: 136 kg
Sähköliitäntä: 220 V
Materiaali: Keinonahka
Väri: Musta, beige, beige/ruskea

Mitat
Istuma-asento Makuuasento
L: 84 cm L: 84 cm
K: 122 cm K: 105 cm
S: 148 cm S: 205 cm

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät