Siirry pääsisältöön

Hierontatuoli – Sensation 3D

4 390,00 

Hierontatuolien ykkönen!

Uudessa Sensation 3D -mallissa hieronta alkaa aiempaa tarkemmalla skannauksella, jonka ansiosta tuoli sopii kaikille 150-200cm pituisille henkilöille. Säädettävän jalkaosan ansiosta kaikilla on mahdollisuus nauttia ihanasta jalkapohjien hieronnasta ja Zero Gravity -asennon avulla vähennät kehon kuormitusta ja rentoudut halutessasi vaikka vaakatasossa. Sensation 3D -mallissa on myös Zero wall -tekniikka, joka mahdollistaa tuolin sijoittamisen vain 5 cm päähän takana olevasta seinästä.

Sensation 3D -hierontatuolissa on kahdeksan koko kehoa hierovaa valmisohjelmaa, joiden lisäksi voit myös säätää hierontatyyliä ja hierontakohtaa manuaalisesti. Valittavissa mm. hartiahieronta, shiatsu, taputus ja pyöritys. Näiden toimintojen avulla saat hieronnan asetettua juuri toivomaasi kohtaan. Tuolissa on myös monipuoliset voimakkuussäädöt ja voit säätää eri osa-alueiden voimakkuutta eri vahvuiseksi. 64 ilmatyynyä parantavat verenkiertoa ja tehostavat kuona-aineiden poistumista kehosta. Tuolissa on myös infrapunalämpö, joka tehostaa hieronnan vaikutusta sekä polviin kohdistuva artroosihoito joka tuo helpotusta nivelrikosta kärsiville.

Ohjauspaneelin lisäksi tuolia on mahdollista ohjata myös IOS tai Android Appilla. Bluetoothin avulla voit kuunnella lempimusiikkiasi sisäänrakennetuista kaiuttimista. Kahden vuoden takuu.

Osasto:

Kuvaus

Sensation 3D

Sensation 3D hierontatuoli on varustettu edistyksellisellä skannausjärjestelmällä, joka mittaa kehosi täydellisesti ja säätää toiminnot yksilöllisesti jokaiselle käyttäjälle erikseen ennen hieronnan aloittamista. Hierontatuoli sopii erinomaisesti kaikille 150–200 cm pituisille käyttäjille. Kahdeksan valmista hierontapakettia tarjoavat kokonaisvaltaisen hierontakokemuksen, joka kattaa kaikki kehon osa-alueet. Voit myös säätää hierontatyyliä ja hierontakohtaa manuaalisesti valitsemalla mm. hartiahieronnan, shiatsun, taputuksen tai pyörityksen.

Ergonomia ja mukavuus edellä

Nauti jalkapohjien hieronnasta säädettävän jalkaosan avulla, joka mukautuu jokaisen käyttäjän jalkoihin sopivaksi. Zero gravity -asento vähentää kehon kuormitusta, jolloin voit rentoutua täydellisesti, vaikka vaakatasossa. Lisäksi Sensation 3D hierontatuoli on varustettu Zero wall tekniikalla, joka säästää tilaa sijoittamalla tuolin vain 5 cm päähän seinästä.

Mukautettava voimakkuus ja ainutlaatuiset toiminnot

Säädä hieronnan voimakkuutta alueittain tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. 64 ilmatyynyn ansiosta verenkierto paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Infrapunalämpö ja polviin kohdistuva artroosihoito tuovat lisää hyvinvointia ja helpotusta nivelrikosta kärsiville. Sensation 3D hierontatuoli aktivoi väsyneitä lihaksia, lievittää kipuja ja tarjoaa mukavan hieronnan koko kehollesi. Hellävarainen ilmatyynyhieronta yhdistettynä selän ja rintarangan venytystoimintoihin tekee hieronnasta tehokasta ja samalla rentouttavaa.

Helppokäyttöinen ja älykäs ohjaus

Ohjaa hierontatuolia vaivattomasti joko ohjauspaneelista tai käyttämällä IOS- tai Android-laitetta. Bluetooth-yhteyden ansiosta voit kuunnella lempimusiikkiasi tuolin sisäänrakennetuista kaiuttimista. Anna musiikkiin tahdistetun hieronnan viedä rentoutumisesi uudelle tasolle.

Kahden vuoden takuu ja täydellinen tyytyväisyys

Sensation 3D hierontatuoli on luotu kestämään ja palvelemaan sinua pitkään. Tarjoamme kahden vuoden takuun, joka kattaa mahdolliset tekniset ongelmat, joten voit nauttia rentouttavista hieronnoista huoletta. Katso takuuehdot.

Demo = Monipuolinen ja kokonaisvaltainen hieronta koko keholle
Ache Relive = Kipujen lievitykseen
Fatigue Recovery = Aktivoi väsyneitä lihaksia
Comfort = Mukava hieronta koko keholle
Full Air = Hellävarainen ilmatyynyhieronta
Waist Stretch = Selän ja rintarangan venytystoiminto
Syncronus Music = Musiikkiin tahdistettu hieronta
Relax = Rentouttava hieronta koko keholle

Paketin koko: 164kg
K: 185cm
L: 77cm
S: 84cm + sivuosat erillisessä paketissa

Kasatun tuolin koko istuma-asennossa (makuuasennossa): 149kg
K: 127cm (105cm)
L: 87cm (73cm ilman käsinojia)
S: 140cm (220cm)

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.