Siirry pääsisältöön

Takaisin etätöihin – nyt on aika panostaa hyvinvointiin kotitoimistossa

Kesäloman jälkeen on otollinen hetki miettiä, miten kotitoimiston varustus voisi olla ergonomisempi ja tukea hyvinvointia paremmin. Etätyön yleistyttyä kotona vietetyn ajan määrä on kasvanut, ja toimistotyöläinen viettää helposti suurimman osan päivästä istuen. Siinä missä makuuhuoneessa on totuttu panostamaan sänkyyn ja olohuoneessa television katseluun, nyt on perusteltua satsata viihtyisyyteen kotitoimistossa. Hierontatuoli tuo kotitoimistoon aivan uuden mahdollisuuden rentoutumiseen ja palautumiseen.

Hierontatuolissa verenkierto vilkastuu ja erittyy mielihyvähormoneja

Hierontatuolin palauttava ja hyvää oloa lisäävä vaikutus perustuu sekä kehoon että mieleen vaikuttaviin tekijöihin.

Hieronnan aikana verenkierto lihaksessa vilkastuu, lihas rentoutuu ja alkaa joustaa. Rasituksesta johtuva kipu ja kireys lihaksissa helpottuu. Monella istumatyön tekijällä erityisesti yläselkä ja hartiat ovat kireät ja kipeytyvät herkästi. Yläselästä jännitykset voivat säteillä muualle selkään ja aiheuttaa jopa päänsärkyä. Lihakset tarvitsevat huoltoa ja palautumista myös liikunnan jälkeen. Lisäksi monia vaivaava lihasepätasapaino aiheuttaa kireyttä. Oli syy mikä tahansa, hierontatuolin avulla lihakset rentoutuvat ja keho palautuu.

Mielihyvän ja rentouden tunne, joka hieronnasta seuraa, puolestaan liittyy mielihyvähormonien, oksitosiinin ja endorfiinin eritykseen. Lihasten rentoutuminen, verenkierron vilkastuminen ja nesteiden liikkeelle lähtö tehostavat kehon normaalia toimintaa, jolloin osa vapautuvista hormoneista vaikuttaa aivoihin ja siten mielihyvän tunteeseen. Endorfiini on monille tuttu tunne liikuntasuorituksen aikana ja sen jälkeen – myös hierontatuolissa kokee vastaavan euforisen olon. Näitä myös onnellisuushormoneiksi kutsuttuja aineita kannattaa siis todellakin laittaa liikkeelle!

Jo 10 minuuttia riittää

Työpäivän aikana ei välttämättä ole mahdollisuutta pitää pitkiä taukoja. Siksi onkin tärkeää löytää keinoja, joilla lyhyessä ajassa pystyy mahdollisimman hyvin palautumaan. Hierontatuolissa ei tarvitse viettää kuin 10 minuuttia, jotta mieli rauhoittuu ja hartiat laskeutuvat alas korvista. Myös jalat ja erityisesti pohkeet rentoutuvat, kun koko keho saa huoltoa. Hetkeä voi maustaa kuuntelemalla omaa mielimusiikkia tai vaikka luonnon ääniä.

Taukoja on hyvä pitää esimerkiksi eri työtehtävien välillä tai ennen ja jälkeen vaativaa ajatustyötä edellyttävien tehtävien. Rentoutuminen on myös hyvä osa valmistautumista tärkeään kokoukseen. Työpäivän jälkeen puolestaan on ihanaa laskeutua vapaa-ajalle ja lievittää stressiä nauttimalla pidemmästä hierontahetkestä.

Hierontatuolit verkkokaupastamme korottomalla osamaksulla

Kun haluat tehdä seuraavan satsauksen kotitoimistoosi ja hyvinvointiisi, hierontatuoli on helposti ja nopeasti saatavilla verkkokaupastamme. Maksu onnistuu joustavasti myös korottomalla osamaksulla, jolloin voit valita itsellesi sopivan lyhennysten määrän. Jos tarvitset apua tuolin valinnassa tai sinulla on mitä tahansa kysymyksiä, ota yhteyttä asiantuntijatiimiimme.

Suosituin hierontatuolimme Relax King 3D jopa 36 kuukauden korottomalla osamaksulla! Tutustu tarkemmin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.