Siirry pääsisältöön

Seitsemän hyvää syytä hankkia hierontatuoli

Nykyaikainen hierontatuoli skannaa kehon ja hieroo sinut automaattisesti niskasta varpaisiin. Tuloksena on vilkkaampi verenkierto, alempi stressitaso, helpotus kiputiloihin ja nopea palautuminen. Se tuntuu sekä hyvältä että näyttää hyvältä. Ja ennen kaikkea se on aina valmiina tekemään sinulle hyvän olon.

1. Se tuntuu hyvältä

Kun istut hierontatuoliin, koet todellisen nautinnon nopeasti ja omassa rauhassa. Uudenlaiset 3D-hierontatuolit tuovat sinulle selvää hyvinvointia ja paljon enemmän kuin vain mukavaa oloa. Niiden tekniikka on vanhoihin malleihin verrattuna huomattavasti edistyksellisempää ja hieronta niskasta varpaisiin muistuttaa lähes täysin oikean hierojan käsin tekemää hierontaa.

2. Se näyttää hyvältä

Enää ei hierontatuolia tarvitse piilottaa kodin tai työpaikan perimmäiseen nurkkaan. Se nimittäin näyttää niin upealta, että voit pitää sitä kotisi parhaalla paikalla – juuri siellä, missä haluat siitä nauttia. Värejä ovat musta, beige ja beige-ruskea-yhdistelmä.

3. Kotonasi on aina oma hieroja

Kun kaipaat hierontaa työpäivän tai urheilun jälkeen, et enää tarvitse ajanvarausta ja odottelua. Oma hierojasi odottaa kotonasi aina valmiina pitämään sinusta huolta ja auttamaan palautumisessa. Jos teet töitä kotona, hierontatuoli tarjoaa hyvän ja virkistävän tauon päivään.

4. Hierontatuoli auttaa palautumaan

WorkRelaxin hierontatuoli vaikuttaa monella tavalla. Tuloksena ovat stressitason ja verenpaineen lasku, helpotus kehon kiputiloihin, vilkkaampi verenkierto sekä nopeampi palautuminen työstä ja liikunnasta. 3D-hierontatuoleissa hieronnan vaikutus yltää syvemmälle lihaksiin ja tekee niistä elastisempia. Lisäksi hieronta auttaa kuona-aineiden poistumiseen kehosta. Voit aina valita useiden erilaisten hierontatapojen välillä. Selän alueen hieronnan voi kohdistaa esimerkiksi hartioiden, lapojen tai alaselän alueelle ellet sitten halua esimerkiksi pelkkää jalkahierontaa.

5. Hierontatuoli on älykäs

Tärkeä ominaisuus 3D-hierontatuoleissa on kehon skannaus. Tuoli huomioi pituutesi automaattisesti ja vähentää siten tarvetta säätää tuolin toimintoja manuaalisesti. Mutta ohjelmien valinta ja säätöjen tekeminen on helppoa: ohjauspaneelissa on kahdeksan valmisohjelmaa ja paljon säätömahdollisuuksia. Tuolissa on myös negatiivinen happigeneraattori, joka puhaltaa raitista ilmaa ympärillesi. Voit aktivoida infrapunalämmön selälle ja pohkeille.

6. Voit hankkia verkkokaupasta tai kokeilla ensin

Hierontatuolin voit tilata vaikka heti verkkokaupastamme – joko omaksi tai 24 kuukauden leasingsopimuksella. Hierontatuolien kuljetus ja asennus kuuluu yksityisasiakkaille hintaan.

Jos haluat kokeilla tuolia ensin, voit varata ajan ilmaiseen hierontaan Espoossa, Helsingissä, Tampereella tai Tammisaaressa. Opastamme sinua sopivan hierontaohjelman valinnassa ja kerromme lisää tuolin hyödyistä. Kokeilu ei sido sinua mihinkään.

7. Saat uutuuden nyt erikoishintaan

WorkRelax Relax King 3D on tyylikäs ja älykäs uuden ajan hierontatuoli, jossa on 3D-hieronta. Voit säätää hieronnan voimakkuuden ja myös muita toimintoja hierontakokemuksesi maksimoimiseksi. Tuolissa on negatiivinen happigeneraattori, joka puhaltaa raitista ilmaa ympärillesi. Saat hierontatuolin omaksi nyt erikoishintaan 4 099 euroa.

Tutustu Relax King 3D -uutuuteen täällä >>

Hierontatuolit myy WorkRelax

Olemme kotimainen vuonna 2015 perustettu yritys, joka on erikoistunut 3D-hierontatuolien myyntiin ja leasingiin. Kun haluat apua tuotteen valinnassa tai olet tilaamassa tuotetta, ota rohkeasti yhteyttä. Neuvomme mielellämme tuotteiden valinnassa ja niiden käytössä.

Ota yhteyttä >>

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.