Siirry pääsisältöön

Parhaat hierontatuolit: Rentouttava ja tehokas hieronta kotona

Jokainen meistä tietää, kuinka hyvältä hieronta tuntuu. Moni meistä varmasti kävisi useammin hieronnassa, jos se olisi helpompaa. Usein haasteena voi olla se, että ajan varaaminen ja kulkeminen hierojalle koetaan hankalaksi. Lopputuloksena on se, että hieronnassa käydään liian harvoin. Yleisin tapa lienee käydä hierojalla vasta sitten, kun esimerkiksi niskakipu äityy sietämättömäksi. 

Hierontatuoli auttaa arjen palautumiseen

Mitä jos voisitkin käydä hieronnassa aina, kun siltä tuntuu? Mitä jos se onnistuisi helposti ja nopeasti omassa kodissasi? Perheenjäseniltäkin voi saada hieronta-apua, mutta ei välttämättä aina ja jatkuvasti. Kun hankit kotiisi modernin hierontatuolin, pääset hierontaan juuri silloin, kun haluat.

Palautumisessa tärkein asia on säännöllisyys. Jos käyt hierojalla vaikkapa kerran kuukaudessa, se ei todennäköisesti ole riittävän usein. Keho ja lihaksisto kaipaavat jatkuvasti tukea palautumiseen, ja mitä kiireisempää tai liikkuvampaa arki on, sitä paremmin palautumiseen pitää panostaa. 

Hierontatuolin avulla kehosi palautuu tehokkaammin säännöllisen hieronnan ansiosta. Voit hyödyntää hierontatuolia niin rentoutumiseen kuin tehokkaampaan lihashuoltoon. Pääset eroon jännitystiloista ja lihasjäykkyydestä. Nukut paremmin ja voit kokonaisvaltaisesti paremmin.

Miksi hierova tuoli on niin tehokas?

Modernit hierontatuolit edustavat uusinta huipputekniikkaa yhtä hyvin kuin vaikkapa älypuhelimet. Jos olet kokeillut ensimmäistä iPhonea sen julkaisuvuonna 2007, huomaat varmasti suuria eroja uusimpaan malliin verrattuna.

Sama pätee myös hierontatuoleihin. Jos olet vuosia sitten kokeillut hierontatuolia, yllätyt varmasti uusien hierontatuolien monipuolisesta tekniikasta. 

Me WorkRelaxilla tarjoamme sinulle markkinoiden parhaita hierontatuoleja, jotka sisältävät viimeisimpiä teknologioita. 3D- ja 4D- tekniikkaa sisältävät hierovat tuolit antavat sinulle hierontakokemuksen, joka on hämmästyttävän lähellä perinteistä käsin tehtävää hierontaa. Tutustu tästä tarkemmin valikoimaamme.

Hierontatuolin tehokas vaikutus perustuu siis siihen, että modernilla tekniikalla hierontaohjelmat saadaan rakennettua niin, että ne todella vaikuttavat. Hierontatuoli antaa aina sinulle personoidun ja oikein kohdistuvan hieronnan automaattisen kehon skannauksen ansiosta. Parhailla hierontatuoleilla voit ohjelmoida hieronnan halutessasi niskasta jalkapohjiin asti. Luonnollisesti voit säätää hieronnan voimakkuutta ja muita asetuksia mieltymyksiesi mukaan kosketusnäytön ohjauspaneelista.

Uudet hierontatuolit sisältävät monipuolisen kattauksen erilaisia ohjelmia, jotka panostavat esimerkiksi unen parantamiseen, stressin vähentämiseen tai yleisesti lihasten palautumiseen. Kyseessä on siis uskomattoman monipuolinen laite, jonka kaikki toiminnot tähtäävät siihen tärkeimpään: sinun hyvinvointiisi.

Sopiiko hierontatuoli jokaiseen kotiin?

Käytännössä kyllä. Toki sinun kannattaa huomioida hierontatuolin vaatima tila, mutta muilta osin hierontatuoli on helppo sijoittaa jokaiseen kotiin. Parhaimmillaan hierontatuolin voi sijoittaa vain 5 cm:n päähän seinästä, joten ylimääräistä tilaa se ei vaadi. Hierontatuoleja on saatavilla eri väreissä, joten voit näppärästi suunnitella sopivaa väriä kotisi muun värimaailman mukaan. Hierontatuoli on kotisi tärkein huonekalu ja se muistuttaa olemassaolollaan sinua pitämään palauttavia hierontataukoja vaikkapa joka päivä.

Jos siis haluat panostaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, voimme lämpimästi suositella sinulle hierontatuolejamme. Kiireisessä arjessa on tärkeä luoda hetkiä rentoutumiselle ja hiljentymiselle. Hierontatuoli tarjoaa tähän täydellisen ratkaisun. Rohkaisemmekin sinua käymään vierailulla toimipisteissämme, jotta pääset omakohtaisesti kokemaan modernin hierontatuolin ihanuuden. Tästä löydät tarkemmat yhteystietomme. Neuvomme sinua mielellämme sopivan tuotteen valinnassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.