Siirry pääsisältöön

Näin parannat jokapäiväistä elämääsi WorkRelax hierontatuolin avulla

Huonosti nukutun yön jälkeen huomaat aamulla, kuinka niskoja taas särkee. Myös päänsärky taitaa olla alkamassa. Pohkeitakin kolottaa ja nyt on vasta maanantai. Työnteosta ei oikein tule mitään, koska näppäimistön naputtelukin tuntuu liian raskaalta kipeiden niskojen vuoksi. Jotain pitäisi tehdä, jotta arki ei tuntuisi niin raskaalta.

Kuulostaako tutulta? Yllä kuvattu tilanne on yleensä se, jolloin hierojakäynti tulee ensimmäisenä mieleen. Kivut, säryt ja jumitukset herättävät ihmiset hierojalle liian myöhään eli vasta siinä vaiheessa, kun arki särkyjen kanssa on liian haastavaa. 

Paranna arkeasi hierontatuolin avulla

Kiputilojen ennaltaehkäisy on kaiken keskiössä. Kun keho on totaalisessa lukossa, ei yksi hierontakäynti yleensä riitä. Hieronta pitäisi olla säännöllistä, jolloin keho pysyy myös jatkuvasti kunnossa ilman särkytiloja. Ihmisen kehon sadat lihakset joutuvat jatkuvalle rasitukselle arjen lukuisissa erilaisissa tilanteissa. Ilman kovaa liikuntaakin lihaksesi ovat koko ajan rasituksessa.

Jotta vältetään lumipallon lailla vyöryvä kiputilojen muodostama totaalinen kaaos, vaaditaan säännöllistä kehonhuoltoa. Hierontatuoli tarjoaa tähän täydellisen ratkaisun.

Hierontatuoli antaa sinulle mahdollisuuden hemmotella itseäsi hieronnalla halutessasi joka päivä, juuri siihen kellonaikaan, kun sinulle parhaiten sopii. Uusilla hierontatuoleilla voit kohdistaa hieronnan niskasta jalkapohjiin, jotta mitkään kivut ja säryt eivät pääse yllättämään.

Monipuolisten hierontaohjelmien ansiosta voit panostaa myös rentoutumiseen tai unen laadun parantamiseen. Hierontatuoli ei ole siis pelkkä kodin uusi hierontapalvelu vaan kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja rentoutumisen keskus.

WorkRelaxin hierontatuolit – täydelliset ominaisuudet kohti hyvinvointia

Me WorkRelaxilla panostamme valikoimaan, joka tarjoaa huippuominaisuudet kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimamme on selkeä ja jokainen asiakas löytää meiltä varmasti itselleen sopivan hierontatuolin. Tästä pääset tutustumaan valikoimaamme

Löydät meiltä hierontatuoleja, jotka hyödyntävät uusinta 3D- tai 4D- tekniikkaa. Niiden ansiosta hierontatuolien hieronta on todella moniulotteista ja sen on hämmästyttävän lähellä perinteistä käsin tehtävää hierontaa. Lisäksi uudet hierontatuolit tarjoavat ennennäkemättömiä innovaatioita, kuten ihanan Zero Gravity -toiminnon. Siinä hierontatuolin istuma-asento säätyy niin, että tunnet leijuvasi painovoimattomassa tilassa. Tämä ominaisuus on tietysti rentouttava, mutta se ehkäisee ja poistaa erittäin tehokkaasti myös nivelkipuja ja muita särkyjä. 

Hierontatuolien tarjoama rentoutuminen ja palautuminen on äärimmäisen tehokasta. Monesti jopa 10 minuutin rentoutushetki hierontatuolissa antaa uskomattoman määrän lisäenergiaa ja -luovuutta päivän seuraaviin askareisiin. Etuna on toki se, että voit pitää useita rentoutushetkiä päivän aikana. Et ole siis sidottu siihen, että varaisit hieronta-ajan tietylle kellonajalle.

Haluammekin painottaa hierontatuolien tarjoamaa rentoutumishyötyä. Kun olet rentoutuneempi ja rauhallisempi, stressitasosi ja verenpaineesi laskevat. Kyse ei ole siis vain siitä, että pääset eroon niskasäryistä. Kyse on ennen kaikkea kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Miten minun kannattaisi edetä?

Hierontatuoli on monille ihmisille samaan aikaan tuttu ja hyvin vieras tuote. Toki nimi kertoo jokaiselle, minkälaisesta tuotteesta on kyse. Toisaalta harva on kuitenkaan päässyt kokemaan omakohtaisesti modernia hierontatuolia. Ominaisuuksista on helppo kirjoittaa, mutta parhaiten hierontatuolin tehokkuuden pääsee toteamaan tulemalla paikan päälle toimipisteisiimme. Rauhassa eri hierontoja kokeilemalla saa parhaimman vaikutelman siitä, miten hierontatuoli voisi auttaa omassa arjessa kohti parempaa hyvinvointia. Olet siis lämpimästi tervetullut vierailulle paikan päälle ja kokeilemaan upeita hierontatuolejamme. Löydät yhteystietomme tästä linkistä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.