Siirry pääsisältöön

Mistä hierontatuolin hinta muodostuu?

Hierontatuoli on tuote, joka herättää nopeasti ihmisissä mielenkiintoa ja halua kokeilla tuotetta. Se vetää ihmisiä magneetin lailla, ihan eri tavalla kuin vaikkapa tavallinen nojatuoli. Suuresta kiinnostuksesta huolimatta moni ihminen ihmettelee tuotteen hintaa. Eikö se ollutkaan muutaman satasen kalliimpi kuin tavallinen nojatuoli?

Markkinoilla on myös paljon eri hintaisia vaihtoehtoja hierontatuolista haaveilevalle. Hintavertailu on haastavaa ja aina ei ole helppo ymmärtää, mitkä ominaisuudet vaikuttavat hierontatuolin hintaan. Tässä artikkelissa pyrimme hieman avaamaan seikkoja hierontatuolin hintalapun takaa ja auttamaan eri vaihtoehtojen vertailussa.

Ensimmäisenä on tietysti hyvä ymmärtää, että kyseessä on laajalti monipuolisempi ja teknisempi tuote kuin tavallinen nojatuoli. Perusmallikin ovat varsinaisia tekniikan ihmelaitteita ja paremmat mallit pitävät aina sisällään enemmän ominaisuuksia edullisempiin hierontatuoleihin verrattuna.

Moderni hierontatuoli on kuin tietokonein, moottorein ja ilmatyynyin varustettu premium-nojatuoli.

Kuten kaikessa muussakin tekniikassa, laatu maksaa aina enemmän. WorkRelax -hierontatuolit ovat huippulaadukkaita ja meihin ovat jo pidempään luottaneet niin lukuisat yritysasiakkaat kuin kotitaloudet. Valitessasi WorkRelax -hierontatuolin tiedät, mitä käyttämälläsi rahalla saat. Ostat laatua ja tämän pääset itse myös toteamaan paikan päällä toimipisteissämme.

Ominaisuuksien lista on erittäin kattava jo edullisimmista hierontatuoleistamme alkaen. Toisin kuin autoa hankkiessasi, karvalakkimalli ei ole sopiva termi näille tuotteille. Edullisimmat mallimme ovat jo varsinaisia huipputuotteita moniin muihin markkinoilla oleviin hierontatuoleihin verrattuna. Mutta toisaalta samoin kuin autoalalla, panostamalla parempiin malleihin, ominaisuusluettelo kasvaa ja laajenee käytettävän rahasumman mukaan.

Moni hierontatuolien tekninen ominaisuus edustaa viimeisintä teknologiaa, jota löytyy vain harvoista laitteista. Olemme nykyään niin monipuolisen ja monimuotoisen tekniikan ympäröiminä, että toisinaan on vaikea edes havainnoida mitä kaikkea tekniikkaa pääsemme kokemaan. Huipputeknologian käyttäminen ja hyödyntäminen vaatii viimeisimpiä komponentteja ja niiden on luonnollisesti oltava laadukkaimpia mitä markkinoilta löytyy.

Yhtenä esimerkkinä modernien hierontatuolien viimeisimmistä huipputeknologioista haluamme nostaa Zero Gravity -toiminnon. Tämä toiminto auttaa sinua pääsemään tehokkaasti eroon niska-, jalka- ja selkäsäryistä. Se on myös ominaisuus, joka löytyy vain laadukkaista hierontatuoleista. Nimensä mukaisesti tuoli vie sinut ikään kuin painovoimattomaan tilaan. Zero Gravity saa sinut tuntemaan kelluvasi avaruudessa. Tämä ominaisuus toki kuulostaa hauskalta, mutta se myös lievittää erittäin tehokkaasti mm. nivelkipuja tai kroonisia särkyjä. Mielestämme Zero Gravity -ominaisuus on oiva esimerkki siitä teknologiasta, mitä huippulaadukas hierontatuoli, kuten Luxury 4D pitää sisällään. Se on nykytekniikkaa, jonka et välttämättä edes tiennyt olevan olemassa. Se on myös nykytekniikkaa, jonka hyödyistä et luultavasti ollut tietoinen. Sen hyödyt ja varsinaisen arvon pääset ymmärtämään vain kokeilemalla hierontatuolia itse. Onneksi tämä onnistuu näppärästi kaikissa toimipisteissämme.

Uudet kokemukset ja ennennäkemättömät teknologiat ovat suurin syy, miksi moderni hierontatuoli aiheuttaa jokaiselle ”Wau-fiiliksen”. Juuri nuo seikat vaikuttavat myös suuresti hierontatuolin hinnan muodostumiseen. Toki kaikista hierontatuoleistamme löytyy muutakin nykytekniikkaa, kuten vaikkapa matkapuhelimen langatonta latausta tai bluetooth-kaiuttimia. Teknologian standardit alkavat olla jo niin korkealla, että kyseisiä ominaisuuksia pidetään lähes itsestäänselvyytenä. 

Kun haluat oikeasti kokea jotain uutta ja tuoda jokaiseen päivääsi todellista arjen luksusta, on hierontatuoli siihen täydellinen vaihtoehto. Voit hankkia hierontatuolin meiltä joustavin maksuvaihtoehdoin ja samalla säästää pitkän pennin, kun säännölliset hierontakäynnit hoituvatkin mukavasti omassa kodissasi.

Tutustu tarkemmin valikoimaamme tästä linkistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.