Siirry pääsisältöön

Mikä ihmeen 3D-hierontatuoli?

Mitä 3D-hierontatuoli tarkoittaa ja miten se käytännössä eroaa perinteisestä 2D-hierontatuolista?

Lähes kaikki ovat joskus kokeilleet jonkinlaista hierovaa tuolia, mutta harva on istunut uudenlaisissa 3D-hierontatuoleissa. Perinteisissä, monesti julkisiin tiloihin sijoitetuissa hierontatuoleissa on hyvin yksinkertainen tekniikka. Useimmiten selän alueella on ratas, joka koostuu pyörivistä rullista. Nämä rullat pyörivät paikallaan ja toimivat siten tuolin hierovana elementtinä. Joissakin malleissa voi olla myös ystysuuntaan liikkuvat kuulat, jotka liukuvat selän lihaksia pitkin. Kyseisellä tavalla hierovat tuolit toimivat lähinnä mukavana ja rentouttavana elementtinä.

3D-hierontatuolien tekniikka on huomattavasti edistyksellisempää. WorkRelaxin 3D-tuoleissa hieronta muistuttaa hyvin paljon käsin tehtävää hierontaa. Hierontamekanismi liikkuu pysty-, vaaka- ja syvyyssuunnassa. Monipuoliset liikeradat ja mahdollisuus säätää hieronnan voimakkuutta varmistavat, että hieronta sopii jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin. Lisäksi 3D-tuolien skannausominaisuus huomioi käyttäjän pituuden automaattisesti ja vähentää siten tarvetta säätää tuolin toimintoja manuaalisesti. Skannausominaisuuden ansiosta tuolit sopivat monille eripituisille käyttäjille.

Tehoa verenkiertoon

3D-hierontatuolien tekniikan avulla hieronnan vaikutus yltää syvemmälle lihaksiin. Se tehostaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista kehosta, nopeuttaa palautumista ja lisää lihasten elastisuutta. 3D-hierontatuoleissa on myös mahdollista valita useiden erilaisten hierontatapojen välillä. Selän alueen hieronta on myös mahdollista kohdistaa esimerkiksi hartioiden, lapojen tai alaselän alueelle.

3D-hierontamekanismin lisäksi WorkRelaxin hierontatuolit sisältävät lukuisia ilmatyynyjä, jotka käsittelevät kehoa lyfmahierontaa muistuttavalla tavalla. Pumppaava liike tehostaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta kudoksissa, sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Useiden ilmatyynyjen ansiosta hieronta kohdistuu laajasti myös raajojen alueelle ja kattaa lähes koko kehon. 2D- ja 3D-hierontatuolien eron huomaa parhaiten kokeilemalla. Kun olet kerran kokeillut 3D- hierontatuolia, ymmärrät mistä on kyse!

>> Katso kaikki 3D hierontatuolimme täältä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.