Siirry pääsisältöön

Mihin huoneeseen ja minkälaiseen sisustukseen hierontatuoli sopii?

Viimeisen parin vuoden aikana kodista on tullut entistäkin tärkeämpi paikka. Kotona tehdään töitä, urheillaan ja harrastetaan. Kotiin halutaan myös luoda tilaa rentoutumiselle ja hiljentymiselle.

Sisustustakin mietitään uudestaan, kun asioita, joita varten ennen lähdettiin muualle, tehdäänkin kotona. Tyyli ja kauneus ovat myös oleellinen osa kodin tunnelmaa ja viihtyvyyttä. WorkRelaxin hierontatuolit hyvin tunteva sisustussuunnittelija Fransisca Lindholm FRANCO Interiör & Design -suunnittelutoimistosta pitää hierontatuolia nykyaikaisena valintana kotiin, jossa arvostetaan sekä kauneutta että mukavuutta:

“Kotona vietetään paljon aikaa ja siksi sisustuksessa panostetaan hyvinvointiin, rentoutumiseen ja viihteeseen. Hierontatuoli on osa nykyaikaista kotia ja se sopii monenlaisiin sisustutyyleihin. Modernit hierontatuolit ovat näyttäviä ja tekevät rentoutumisesta ja  itsestä huolehtimisesta helppoa.”

Fransisca Lindholm
Sisustussuunnittelija Fransisca Lindholm

Hierontatuolia pidetään hyvin monenlaisissa tiloissa ja sisustuksissa. Oikea paikka tuolille kodissa löytyy, kun miettii, miten tuolia haluaa kotona käyttää. Listasimme muutamia erilaisia kodin tiloja ja käyttötapoja.

Olohuoneessa hierontatuolilla on helposti kaikkien käytettävissä

Olohuoneessa hierontatuoli sopii perinteisen nojatuolin paikalle TV:n katseluun, lukemiseen ja vaikka musiikin kuunteluun. Yhteisessä tilassa koko perheen on helppo nauttia hieronnasta. Televisiota katsellessa tulee helposti löhöiltyä sohvalla, mutta hierontatuoli houkuttelee vaihtamaan asentoa ja ehkä jopa vähentämään viihdelaitteiden parissa käytettyä aikaa. Myös kylässä käyville ystäville ja sukulaisille on kiva tarjota mahdollisuus hierontaan. Olohuoneessa se käy helposti muun seurustelun lomassa.

Hierontatuoli ja maljakko

Hierontatuoli työhuoneessa muistuttaa palautumisen tärkeydestä

Työhuoneessa tuoli muistuttaa pitämään taukoja ja tekee palautumisen helpoksi myös työaikana. Työpäivän jälkeen hierontatuolissa on mukava nollata ajatukset ja siirtyä vapaa-ajan viettoon. Myös kipeä niska, hartiat, selkä ja väsyneet jalat saavat hoitoa hierontatuolissa.

Harrastustiloissa hierontatuoli on vetävä sisutuselementti

Hierontatuoli on tyylikäs kaluste kodin harrastustiloissa. Bändikellari, biljardihuone, kuntosali tai muu vapaa-ajan viettoon varattu tila saa hierontatuolista vetävän, silmää hivelevän sisustuselementin. Harrastushuone saa myös ihan uuden käyttötarkoituksen. Useampikin perheenjäsen viihtyy huoneessa hierontatuolista nauttien ja kokee harrastushuoneen omakseen.

Hierontatuoli ja biljardipöytä

Yksityisyyttä ja rauhaa rakastava sijoittaa hierontatuolin makuuhuoneeseen

Makuuhuoneessa hierontatuoli tarjoaa yksityisen hetken ja aikaa itselle. Tekee hyvää nauttia kevyt hieronta illalla viimeiseksi ennen nukkumaan menoa ja laskeutua yöunille. Aamulla ensimmäiseksi nautittuna hieronta tarjoaa lempeän herätyksen ennen päivän askareisiin siirtymistä. Päivän kiireistä on helppo ottaa lepohetki oman makuuhuoneen rauhassa. Lyhytkin rentoutuminen hierontatuolissa rauhoittaa.

Nainen hierontatuolissa

Hierontatuoli tekee saunomisesta spa-elämyksen

Saunaosastot ovat parhaimmillaan pieniä spa-osastoja, joissa vietetään kiireettömiä hetkiä rentoutuen ja palautuen. Hieronta ennen tai jälkeen saunan tai kylvyn nostaa kodin spa-elämyksen ihan uudelle tasolle. Myös ystävien kanssa vietettävät saunaillat saavat aivan uuden, innostavan ohjelmanumeron, joka jää mieleen!

Nainen hierontatuolissa

Kotiin kannattaa hankkia kalusteita, jotka ovat kauniita ja lisäksi tarjoavat mahdollisuuden tehdä kotona kaikkia niitä asioita, jotka ovat itselle tärkeitä. Satsaus sisustukseen voi olla myös satsaus hyvinvointiin. 

Toukokuun tarjous: Hierontatuolien kunkku Relax King 3D

Relax King 3D hierontatuoli

Tämä upea tuoli on pian kauniin kotisi tärkein huonekalu! Nyt tarjouksessa hintaan 3690 € (ovh 4299)

Relax King 3D -hierontatuoli skannaa kehosi ja hieroo koko vartalon. Voit säätää hieronnan voimakkuutta ja aktivoida infrapunalämmön selälle ja pohkeille. Jalkahierontatoiminnossa on rullat jalkapohjien alla ja kahdeksan magneettia pohkeiden kohdalla verenkierron parantamiseksi. Tuloksena on vilkkaampi verenkierto, alempi stressitaso, helpotusta kiputiloihin ja nopea palautuminen.

Tutustu ja tilaa suoraan kotiisi verkkokaupastamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.