Siirry pääsisältöön

Hierova tuoli – Näistä ominaisuuksista koostuu markkinoiden paras hierova tuoli

Modernin hierontatuolin ostaminen on suuri hankinta. Se sisältää paljon huipputekniikkaa, jolloin laadun on myös oltava kunnossa. Suuren ostoksen kohdalla ei pääsääntöisesti kannata säästellä, vaan perehtyä ihan oikeasti tuotteen ominaisuuksiin ja laatuun. 

WorkRelaxin upeat hierontatuolit edustavat markkinoiden huippua. Ne tarjoavat täydellisen palautumishetken arjen kiireisiin ja pitävät kehosi kunnossa tehokkaan hieronnan ansiosta. 

Moni ihminen ymmärtää teoriassa, minkälainen tuote hierontatuoli on. Toki nimikin paljastaa jo paljon eli kyseessä on hierova tuoli. Kaikki meistä eivät ole kuitenkaan päässeet omakohtaisesti kokemaan, kuinka ihmeellisen kokemuksen nykyaikainen hierontatuoli pystyy meille tarjoamaan. Niinpä monien on myös vaikea hahmottaa sitä, mistä kaikista ominaisuuksista rakentuu markkinoiden paras hierova tuoli.

Nostamme tässä artikkelissa esimerkin omaisesti tärkeimpiä ominaisuuksia lippulaivatuotteestamme Luxury 4D:stä. Tästä pääset tutustumaan parhaaseen hierontatuoliimme. Kuten nimikin kertoo, tämä hierontatuoli hyödyntää modernia 4D-hierontatekniikkaa. Tämä tarkoittaa puolestaan sitä, että edistyneempi moottorijärjestelmä pystyy tarjoamaan todella moniulotteista hierontaa kehollesi, koska hierontarullien liike on myös monipuolisempaa. Se on itse asiassa jo hyvin lähellä perinteistä käsin tehtävää hierontaa.

Parhaasta hierontatuolista pitää löytyä tietysti suuri määrä vaihtelevia hierontaohjelmia. Luxury 4D:stä niistä löytyy 23 kappaletta ja lisäksi ohjelmat ovat koneoppivia. Voit keskittyä eri hierontaohjelmien avulla halutessasi vaikkapa unenlaadun parantamiseen tai stressin vähentämiseen Hierontatuolin sisältä löytyy muutenkin runsaasti automatiikkaa. Se nimittäin aloittaa työnsä aina ensimmäisenä automaattisella kehon skannauksella. Tällä varmistetaan se, että hieronta kohdistuu aina oikein juuri kyseisen henkilön keholle. 

Mukavuuden maksimoimiseksi huippulaadukkaasta hierontatuolista, kuten Luxury 4D:stä, pitää löytyä sisäänrakennettu lämpöliivi. Se pitää infrapunalämmon avulla selän, rinnan ja vatsan alueen mukavan lämpöisenä. Samalla kun rentoudut vaikkapa pohjehieronnassa, voit kuunnella lempimusiikkiasi sisäänrakennetuista bluetooth-kaiuttimista. Kännykän akkukaan ei pääse loppumaan, koska hierontatuolista löytyy langaton älypuhelimen lataus. Kaiken lisäksi Luxury 4D:ssä on sisäänrakennettu ilmanpuhdistustoiminto, joka takaa raikkaan ilman hierontatuolissa.

Yksi ominaisuus, joka ehdottomasti ansaitsee erikoismaininnan, on Zero Gravity. Kuten nimi kertoo, se vie sinut painovoimattomaan tilaan. Täydellinen istumamukavuus tuo sinulle tunteen, kuin kelluisit lattian pinnan yläpuolella. Se on äärettömän rentouttava kokemus. Lisäksi tämä ominaisuus vähentää selkään kohdistuvaa painetta sekä vähentää huomattavasti lihas- ja nivelkipuja. Zero Gravity -ominaisuutta voi yrittää kuvailla tekstin tai sanojen muodossa, mutta parhaiten sen ihanuuden pääsee toteamaan itse kokeilemalla. Olet aina tervetullut testaamaan hierontatuolejamme paikan päälle. Ota yhteys meihin ja koe hierontatuoli itse toimipisteissämme.

Lähes jokainen meistä kyllä siis tunnistaa hierontatuolin, mutta haastavampi tehtävä on kertoa niiden ominaisuuksista. Markkinoilla myytävien mallien välillä on paljon eroja ja erityisesti nykyaikaisten 4D-hierontatuolien edut ovat merkittävät. Niiden tarjoama moniulotteinen hieronta poistaa erilaisia kiputiloja tehokkaasti, sekä auttaa palautumista vaikkapa urheilusuoritusten jälkeen. Ne soveltuvat mainiosti eri ikäisille ja kokoisille ihmisille. Automaattiinen kehon skannaus varmistaa, että hieronta on räätälöity juuri sinulle. 

Nyt on siis korkea aika keskittyä enemmän hyvinvointiin ja palautumiseen, niin kodeissa kuin toimistoilla. Me kiirehdimme arjessamme tunnista toiseen ja päivästä toiseen ilman kunnollisia palautumishetkiä. Kun kehomme voi paremmin, me nukumme paremmin ja myös jaksamme paremmin. Laadukkaaseen hierontatuoliin kannattaa siis todella panostaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.