Siirry pääsisältöön

Hierova pesupaikkatuoli lisää kampaamoasiakkaan tyytyväisyttä

Jokainen tietää miten hankalaa on löytää mukava asento kampaamon pesupaikalla.
Rentoutuminen on vaikeaa jos takaraivo alkaa puutumaan, niska kramppaamaan tai alaselkää kivistää.

WorkRelax on tuonut kampaamomarkkinoille tyylikkään uutuuden, joka on otettu todella hyvin vastaan. WorkRelaxin Lux Style 2D hierova pesupaikkatuoli on tyylikäs ja ajatonta muotoilua ja näin ollen sopii eri sisustustyyleihin. Hierovan pesupaikan tuoli on mustaa keinonahkaa ja se on helppo pitää puhtaana. Isokokoinen pesuallas tarjoaa paljon työtilaa ja elektronisen jalkatuen ansiosta asiakkaan asento paranee entisestään. 

Pesupaikkatuolissa on kolme erilaista hierontatyyliä ja voit valita hierontakuulien pyörimissuunnan. Tuolin shiatsuhieronta rentouttaa ja mukava asento löytyy kuin itsestään. Helppokäyttöisellä kaukosäätimellä voit säätää eri toimintoja helposti. Rentoutunut asiakas lähtee kampaamosta hyvillä mielin ja tulee mielellään takaisin, kun kampaamopalveluiden lomassa on mahdollista saada nauttia ihanasta hieronnasta.

Hierovan pesupaikkatuolin tilaaminen käy helposti ottamalla yhteyttä WorkRelaxin myyntiin. Yrityksille toimitus ja asennus veloituksetta ja leasing-sopimuksille täyshuolto kuuluu hintaan. Ostoasiakkaat saavat täyshuollon kahdeksi ensimmäiseksi vuodeksi. Pesutuolin leasinghinta on alkaen 39 euroa kuukaudessa, ja kyseessä on täysihuoltosopimus. Hierova pesutuoli on myyntivaltti, jolla kampaamo saa sekä uusia asiakkaita että tyytyväisiä ja rentoutuneita olemassaolevia asiakkaita. 

Asiakkaat kiittävät 

Asiakkaan kertomaa: “Minun on aina ollut vaikeaa löytää sopivaa asentoa pesupaikan tuolissa ja koska hiuksiini tehdään aina myös tehohoito: istun pesupaikalla suhteellisen pitkään. Rakastuin hierovaan pesupaikkatuoliin välittömästi. Pystyn nauttimaan päänahan hieronnasta paremmin, eikä niskaani tai alaselkääni tule kramppeja, kuten tavallisessa pesutuolissa. En enää koskaan tahdo istahtaa vanhanaikaiseen pesutuoliin!”

Pesupaikkatuotteemme ovat nähtävissä ja kokeiltavissa varastollamme Tammisaaressa. Sovi maksuton kokeiluaika!

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.