Siirry pääsisältöön

Hierova nojatuoli – WorkRelax hierova nojatuoli kotiin ja toimistolle

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja riittävä palautuminen ovat nykyajan hektisessä arjessa tärkeämpiä kuin koskaan. Tuntuu, että kaikessa kiireessä emme ehdi keskittymään itseemme ja omaan hyvinvointiimme. Kiire seuraa meitä työpaikoilta kotiin ja yhden tehdyn asian jälkeen odottaa kymmenen tekemätöntä seuraavaa tehtävää. Toki voimme osin syyttää itseämme tästä kaikesta. Kiire on toki ulkoisten tekijöidenkin aiheuttama asia, mutta jokaisella ihmisellä on silti loppujen lopuksi vastuu pitää itsestään huolta ja hypätä kiireen keskeltä hetkeksi sivuun.

Henkinen stressi on yksi kiireen aiheuttamia vaivoja, mutta jatkuvasti jännittyneenä juosten paikasta toiseen, meitä vaivaavat myös fyysiset oireet: erilaiset kivut ja säryt. Nukumme huonosti niskat kireinä ja lumipallo ikään kuin vyöryy koko ajan suuremmaksi ja suuremmaksi. Lopputuloksena on se, että joka paikkaa tuntuu särkevän ja fiiliskin on jatkuvasti apea.

Me WorkRelaxilla tarjoamme omat ratkaisumme hyvinvoinnin ja palautumisen tehostamiseen. Huippulaadukkaat hierovat nojatuolimme antavat mahdollisuuden hengähtää kiireen keskellä ja samalla huolehtia kehomme palautumisesta. 

Modernit hierontatuolit edustavat viimeisintä huipputekniikkaa ja jokaisen ihmisen pitäisi päästä kokemaan, kuinka upean rentouttavan elämyksen WorkRelaxin hierontatuolit pystyvät tarjoamaan. Hierontatuolin hyödyt ovat selkeät:

Kaikki yllä olevat hyödyt auttavat sinua yksinkertaisesti voimaan hyvin. Nukut paremmin, jaksat paremmin ja voit paremmin.

Toimitamme hierontatuoleja niin koteihin kuin toimistoihin. Kotona hierontatuoli muistuttaa jokaista perheenjäsentä tärkeistä palautumishetkistä ja itsensä huolehtimisesta. Kenenkään ei tarvitse lähteä jonottamaan erikseen hierojalle, kun jokaiselle löytyy vapaa aika kodin omasta hierontatuolista. 


Mallistomme on lähes sama käyttökohteesta riippumatta. Tästä pääset tutustumaan tuotteisiimme. Valikoimamme on selkeä, jossa jokaisessa mallissa on eronsa ja näin oikean hierontatuolin valinta on helpompaa. Hierontatuolimme hyödyntävät moniulotteista hierontatekniikkaa ja tuolien hieronta muistuttaakin tänä päivänä todella paljon perinteistä käsin tehtävää hierontaa. Monipuolisten hierontaohjelmien lisäksi hierontatuoleistamme löytyy monia ainutlaatuisia ominaisuuksia. Mainittakoon tässä erikseen ihana Zero Gravity -toiminto, joka saa sinut tuntemaan painovoimattomuuden tilan. Se vie kaiken paineen selkärangastasi pois ja helpottaa näin lievittämään monenlaisia kiputiloja. Tämä pitää kokea itse! Oletkin aina tervetullut kokeilemaan hierontatuolejamme paikan päälle.

Kotitalouksien lisäksi hierontatuolien suosio kasvaa myös eri alan yrityksissä. Luonnollisesti työpaikoilla kiire on jatkuvasti läsnä ja lyhyt hetki hierontatuolissa antaa todellakin lisäboostia. Sen avulla työkiireiden paine pienenee. Toimistotöissä ergonomia ei aina ole kohdallaan ja moni onkin kokenut niskan ja pään alueen särkyjä. Miltä kuulostaisi hierontahetki toimistolla? Ainakaan ei tarvitsisi huolehtia siitä, että jaksaa vielä työpäivän jälkeen lähteä erikseen hierojalle.

Hierontatuoli voi siis edistää työhyvinvointia monilla eri työpaikoilla, mutta se antaa yrityksille myös mahdollisuuden ansaita hierontatuolin avulla. Voimme toimittaa yrityksille lähimaksulla toimivia hierontatuoleja. Tällöin esimerkiksi toimitiloissasi liikkuva asiakas voi maksaa hieronnan lähimaksulla ja sinä saat oman osuutesi maksusta. Itse tuoli ei maksa sinulle mitään. Ota yhteyttä ja kerromme sinulle lisää.

Nyt on siis aika alkaa voida paremmin. Olemme sitä mieltä, että kodeissa ja työpaikoilla on aina kysyntää paremmalle hyvinvoinnille. Hierontatuoliemme avulla se on helpompaa kuin uskoitkaan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.