Siirry pääsisältöön

Hierontatuoli verkkokaupasta, uskallanko tilata?

Verkkokaupat ovat monen ihmisen arkea. Vuosia sitten saatettiin ajatella, että vain tietynlaiset tai tietyn hintaiset tuotteet ovat ostettavissa verkkokaupoista. Isommissa ostoksissa haluttiin tutustua aiheeseen tarkemmin vierailemalla paikallisessa kivijalkaliikkeessä.

Verkkokauppojen, ja ihmisten ajatusmaailman, kehitys on aiheuttanut sen, että verkosta ostetaan tänä päivänä autoja ja muita erittäin suuria ostoksia. Näin ollen voi turvallisin mielin todeta, että myös hierontatuolin ostaminen verkkokaupasta on turvallista ja luotettavaa. Tästä pääset tutustumaan meidän verkkokauppaamme WorkRelax hierontatuoli verkkokauppa.

Luonnollisesti kalliimmissa tuotteissa on syytä suosia kotimaisia toimijoita, jolloin missä tahansa tilanteessa myyjään saa aina uudestaan yhteyden. Myös rahtikulut ovat olennaisessa roolissa fyysisesti ison tuotteen kohdalla, joten rahdin osuus kotimaan sisällä pysyy kohtuullisena. Haluamme myös korostaa laadun merkitystä arvokkaissa tuotteissa. Laatuun kannattaa aina panostaa, jotta rahoilleen saa parhaan mahdollisen vastineen.

Hierontatuolin hinta – maksuvaihtoehdot

Kun hankinnassa on hierontatuoli, hinta on varmasti tärkeä ostopäätökseen vaikuttava asia. Hierova nojatuoli on arvokkaampi ostos kuin monet muut kodin hankinnat, joten myös maksuvaihtoehdot kiinnostavat. 

Luonnollisesti hieromatuoli on tilattavissa kertamaksulla, mutta monen muun laatutuotteen tapaan, WorkRelax hierova nojatuoli on saatavilla myös rahoituksella. Silloin kustannukset jakautuvat pidemmälle ajanjaksolle. Tällä hetkellä tarjoamme kaiken lisäksi 36kk korotonta maksuaikaa, jolloin et joudu maksamaan ylimääräisiä korkeita summia hieromatuolin päälle tulevista koroista.

Hinnan suhteen on syytä pohtia asiaa myös kokonaisuuden kautta. Oletko laskenut, kuinka paljon säännöllisiin hierojakäynteihin kuluu rahaa? Esimerkiksi suosittu hierontatuolimme Relax King 3D:n (linkki tummennetun tekstin sisään kuukausikustannus painuu kolmen vuoden rahoituksella 100 euron tuntumaan. Hierojalla käynti ei myöskään ole ilmaista. Suuri hyöty kotoa löytyvästä hierontatuolista on siinä, että voit ottaa hieronnan vaikkapa joka päivä. Sinun ei siis tarvitse säästellä hierontakäyntejä esimerkiksi yhteen kuukausittaiseen käyntiin, vaan voit toimia juuri niin kuin itse haluat.

Hierontatuolin toimitus ja asennus

Kun kyseessä on monille vieras tuote, toimitus ja varsinkin asennus voivat tuntua etukäteen hankalalta. Käytämme lähetyksiin Postia perille toimitettuna ja luonnollisesti voit noutaa hierontatuolin aina myös meidän toimipisteistämme.

Asennus on tehty myös helpoksi. Hierontatuoli kasataan muutamista tärkeimmistä elementeistä, esim. istuinosaan liitetään käsinojat. Tuote ei kuitenkaan saavu kotiisi sadassa eri osassa, joten kasaus- ja asennusprosessi on tehty erittäin helpoksi. Voit tutustua asennukseen tästä videosta.

Kokonaisuudessaan voidaan todeta, että niin toimitus ja asennus on tehty sinulle erityisen helpoksi, jotta hierontatuolin tilaaminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Tässä kohtaa muistutamme edelleen siitä, että suomalaisen yrityksen kanssa on äärettömän näppärää asioida kaikkiin toimitukseen tai asennukseen liittyvissä asioissa. Saat aina nopeasti yhteyden asiakaspalveluumme ja autamme nopeasti sinua kaikissa kysymyksissäsi. Samoin mahdolliset huoltoasiat hoituvat aina erittäin nopeasti kotimaisen toimijan kautta. Tulemme pääsääntöisesti tekemään huollot paikan päälle muutaman arkipäivän sisällä.

Voimme siis ehdottomasti suositella tuotteidemme tilaamista myös verkkokaupastamme. Löydät hierontatuolien lisäksi kaupastamme myös paljon muita mielenkiintoisia tuotteita vaikkapa lahjaideoiksi. Mikäli et ole vielä päässyt kokeilemaan hierontatuolejamme omakohtaisesti, suosittelemme siinä tapauksessa sinua vierailemaan toimipisteissämme. Hierovat nojatuolit pitävät sisällään ainutlaatuista huipputekniikkaa ja uniikkeja ominaisuuksia, joita on vaikea kuvailla tekstein tai kuvin. Niinpä parhaan käsityksen niiden ihanuudesta saat, kun tulet vierailulle paikan päälle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.