Siirry pääsisältöön

Hierontatuoleja ostavat monenlaiset ihmiset – lue asiakkaiden kokemuksia

Hierontatuoleja hankkivat niin ammattiurheilijat, toimistotyötä tekevät kuin fyysisissä ammateissa toimivat eri alojen ihmiset, eläkkeellä olevat ja ikääntyneet. Hierontatuoleja hankitaan myös työpaikoille, joilla työntekijöiden hyvinvointia tuetaan mahdollisuudella rentoutua hieronnassa työn lomassa tai työpäivän jälkeen. Yhteistä asiakkaillemme on, että he haluavat panostaa hyvään oloon. Ihmiset arvostavat yhä enemmän hyvinvointia, palautumista ja omaa aikaa. 

Hierontatuoli auttaa rentoutumaan ja helpottaa kiputiloja

Kotona voi helposti rentoutua hierontatuolissa silloin, kun on siihen sopiva hetki: etätyöpäivänä tehtävien ja palaverien välissä, raskaan yötyövuoron päätteeksi tai lasten nukkuessa päiväunia.  Monet asiakkaistamme haluavat ennen kaikkea palautua ja rentoutua:

Mielestäni hierontahetki tuolissa on hyvä paussi päivän lomaan. Hyvät musat korville ja full body massage -hieronta käyntiin niin kyllä rentouttaa.”

Toimistotyöntekijä

Toisilla on kipuja tai muita ongelmia, joihin he saavat helpotusta hieronnasta. 

Minulla oli paljon työasennoista aiheutuvia selkäongelmia, etenkin yläselän ja käsivarsien alueet olivat jatkuvasti jumissa ja kipeinä. Olen saanut hierontatuolista suuren avun.

Suuhygienisti

Työpaikoilla hierontatuoli koetaan hyväksi työnantajan tarjoamaksi eduksi, joka tarjoaa myös yksityisyttä ja omaa rauhaa:

Saamme käyttää hierontatuolia kerran viikossa työajan puitteissa. Se on mielestäni työnantajalta kiva ele työhyvinvoinnin edistämiseksi.

Toimistopäällikkö

Hierontatuoli on kuin oma tila, jonne voi mennä rentoutumaan. Harvoin töissä on sellaista paikkaa.

Konsultti

Tuolimme ovat käytössä myös hoitolaitoksissa. 

Tämä on uudenlainen tapa rentouttaa muistisairaita. Tämä hoitomalli olisi hyvä ottaa laajemminkin ikäihmisten hoitoon. Tuoli on erittäin hyvä, kun siinä asiakas voi rentoutua rauhassa.

Kunnallinen hoitolaitos, Uusimaa

Asiakkaat yllättyvät, miten hyvin 3D-hierontatuoli toimii

Monia arveluttaa, voiko hierontatuoli todella tarjota miellyttävän ja tehokkaan hieronnan. Useimmat ovat yllättyneitä kokeiltuaan 3D-hierontatuolia. Nykyaikaisissa 3D-hierontatuoleissamme on uusin tekniikka, jonka mekanismi liikkuu pysty-, vaaka- ja syvyyssuunnassa. Siksi hieronta tuntuu lähes samalta kuin ammattihierojan tekemä hieronta. 

Yllätyin positiivisesti kuinka hyvin hierontatuoli toimi. Aluksi olin skeptinen, että kone voisi hieroa hyvin, mutta tämä hierontatuoli todella toimii.

Toimistotyöntekijä

Tuoleissa on useita eri mahdollisuuksia säätää hierontaa itselle sopivaksi. Esimerkiksi Pro Deluxe 3D -hierontatuolissa on kahdeksan eri ohjelmaa ja siihen voi tallentaa myös yksilöllisiä ohjelmia. Waist stretch -toiminto venyttää lantionseutua.  Uusimmassa Relax King 3D -hierontatuolissa on ihana jalkahierontatoiminto, jossa on rullat jalkapohjien alla ja kahdeksan magneettia pohkeiden kohdalla verenkierron parantamiseksi. 

Hierontatuolin antama rentoutuminen ja breikki työpäivään ylitti odotukseni.

IT-alan työntekijä

Hierontatuolin vaikutus perustuu mm. siihen, että hieronnan tuloksena verenpaine laskee, verenkierto vilkastuu, kiputilat helpottavat ja palautuminen nopeutuu. Parhaat hyödyt saa, kun hieronta on säännöllistä.

Varaa aika ilmaiseen hierontaan ja kokeile itse

Jos mietit, minkälainen hierontatuoli olisi sinun kotiisi tai teidän työpaikallenne sopivin, ammattilaisemme auttavat mielellään tuolin valinnassa. Huolehdimme myös toimituksesta ja tuolin huolloista. Voit helposti varata meiltä ilmaisen hieronnan ja kokeilla hierontatuolia. Kokeilu on mahdollista Helsingissä, Turussa, Tampereella, Espoossa ja Tammisaaressa. Ilmainen kokeilu ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen hieronta.

Ajankohtaiset tarjoukset

Meillä on kevättarjouksessa erä käytettyjä hierontatuoleja sekä demo-tuoleja. Demo-tuolit ovat esittelykappaleita ja ne ovat uudenveroisia. Demo-tuoleilla on yhden vuoden takuu. Käytetyt tuolit ovat palautuneet myyntiin esim. leasing-sopimuksen päättymisen jälkeen. Tuolit on huollettu ja ne ovat siis täysin toimivia. Käytetyillä tuoleilla on 60 päivän takuu.

Pro Deluxe 3D beige

Tutustu tarjouksiin:
Käytetty Pro Deluxe 3D musta 1400 €
Pro Deluxe 3D demo-tuoli beige 1990 €
Pro Deluxe 3D demo-tuoli musta 1990 €

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.