Siirry pääsisältöön

Hetki itselle – 3D hierontatuolissa

Kun lihasta hierotaan, se rentoutuu ja tulee elastisemmaksi. Lihaksen veren ja nesteiden kierto vilkastuu, ja lihas alkaa joustamaan. Hieronta auttaa rasituksesta johtuvaan kipuun ja lihaskipuun, helpottaa lihaskireyksiä ja palauttaa liikunnan jälkeen. Johtuupa lihasten kireys sitten lihasepätasapainosta tai vaikka siitä, että harrastaa paljon vain yhtä lajia; 3D hierontatuoli auttaa lihaksia rentoutumaan.

Hierontatuolissa koettu hyvä olo liittyy mielihyvähormonien, oksitosiinin ja endorfiinin eritykseen. Yläselkä on tyypillisesti toimistotyöntekijälle aina kireä ja vähän kipeäkin; usein kireys ulottuu myös hartioihin. Erilaiset yläselän jännitykset saattavat säteillä koko selän alueelle ja aiheuttaa myös päänsärkyä. Hierontatuoli auttaa myös mm. pohkeiden kireyteen. Erityisesti jos harrastat liikuntaa, jossa jalat kireytyvät: tuolissa rentoutuu melkein huomaamattaan. Mielihyvähormoni aiheuttaa useille raukeuden ja siksi useat väsähtävät ja jopa nukahtavat tuoliin. 

Hierontatuoli lämmittää lihaksia, ja parantaa verenkiertoa. Käytännössä hieronta rentouttaa lihaksia ja lymfakierto lisääntyy. Kehon normaali toiminta tehostuu ja osa vapautuvista hormoneista vaikuttaa suoraan myös aivoihin ja mielihyvään. Endorfiini luo euforisen olon ja lievittää kipua ja kireyttä. 

Itselle varattu pieni hetki hierontatuolissa rauhoittaa mieltä ja lievittää stressiä; 10 minuuttia riittää!

Hartiat laskevat, ja usealle herää mieleen kysymys: miksi en istu hierontatuoliin useammin? 3D -hierontatuoli poistaa yhden esteen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edestä. Stressi on liiallisena haitallista, niinkin yksinkertainen asia, kuin istahtaa hetkeksi hierontatuoliin, auttaa vähentämään stressiä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.