fbpx
Yleinen

7 syytä hankkia 3D-hierontatuoli

Kirjoittaja 14.4.2017 heinäkuu 12th, 2019 Ei kommentteja
Ennaltaehkäisevä työhyvinvointi
  • LAATU. Uusien 3D-hierontatuolien hieronnan laatu ja tehokkuus vastaavat lähes ihmisen hierontaa. Skannaustoiminto varmistaa hieronnan sijoittumisen oikeisiin kohtiin, ja vaihtelevilla ohjelmilla ja voimakkuussäädöillä löydät helposti itsellesi sopivan hierontamuodon.
  • KÄYTETTÄVYYS. Työpaikalle tai kotiin sijoitettu hierontatuoli on käytettävissä juuri silloin kuin sinulle sopii. Tuolin käyttö ei edellytä erillistä aikatauluttamista ja voit nauttia hieronnasta juuri sen aikaa, kun sinulle sopii ja niin usein kuin haluat. Ohjelmien kestoa voi säätää 5-40 minuuttiin, joten voit nauttia virkistävästä hieronnasta kahvitauolla tai rentoutua kunnolla pitkän päivän päätteeksi.
  • FYYSISET VAIKUTUKSET. Jo 10 minuutin hierontatuolin käyttö laskee tutkitusti verenpainetta sekä helpottaa kehon kiputiloja. Verenkiertoa vilkastava hieronta piristää kehoa ja poistaa kuona-aineita, samalla kun se katkaisee staattisen työasennon kunnolla. Säännöllinen käyttö auttaa ennaltaehkäisemään etenkin tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja nopeuttaa myös kehon palautumista rasituksesta. Magneettihoito voi tuoda helpotusta etenkin polvien nivel- ja reumavaivoihin.
  • PSYYKKISET VAIKUTUKSET. Hierontatuolin käyttö laskee tutkitusti stressiä ja rentouttaa mieltä. Fyysinen rentoutuminen kohottaa mielialaa ja parantunut verenkierto virkistää oloa.
  • SOPII LÄHES KAIKILLE. Skannaustoiminnon ansiosta tuoli sopii noin 150-210 cm pituisille henkilöille ja yksilöitävien ohjelmien vuoksi sekä herkemmät että vaativammatkin henkilöt löytävät itselleen sopivat ohjelmat ja tehokkuuden. Tehokas jalkahieronta helpottaa seisomatyötä tekevien oloa, kun taas erinomainen yläselän hieronta auttaa päätteellä työskentelevää. Fyysistä työtä tekevillä koko keho on rasituksen alaisena, jolloin suosituksena on koko kehoa hierovat automaattiohjelmat.
  • KUSTANNUSTEHOKKUUS. Edullinen keino parantaa kehon ja mielen hyvinvointia pitemmällä tähtäimellä ja tuoda samalla hieman luksusta arkeen.
  • OSOITUS VÄLITTÄMISESTÄ. Helppo tapa osoittaa, että välität työntekijöidesi, läheistesi ja itsesi hyvinvoinnista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Tiesitkö että sairaudet aiheuttavat työnantajille mittavia kustannuksia? Lue lisää aiheesta täältä.