Siirry pääsisältöön

7 hyvää syytä investoida laadukkaaseen hierontatuoliin

Laadukas hierontatuoli on kauniin kotisi tärkein huonekalu. Moni meistä turvautuu arjen kiireissä hierontapalveluihin. Niihin kuitenkin uppoutuu huomaamatta isojakin summia vuosittain. Jokainen tietää, miten ylikuormittunut keho ja kireät niskat hankaloittavat arkea. Mieliala kiristyy niskojen mukana ja jaksaminen vaikeutuu levottomien yöunien myötä.

Palautuminen arjessa on entistä tärkeämpää. Oletko ajatellut, että voisit pitää huolta hyvinvoinnista helposti ja tehokkaasti kotonasi? Me voimme Workrelaxilla auttaa sinua! Suositut hierontatuolimme pitävät lihaksesi rentona ja auttavat sinua voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. 

Alla kerromme muutamia selkeitä syitä, miksi laadukkaaseen hierontatuoliin kannattaa investoida.

Voit paremmin

Jokainen meistä haluaa voida paremmin. Me myös tiedämme, kuinka hyvältä hieronta tuntuu. Se tuo hymyn huulille ja antaa meille kokonaisvaltaisesti hyvän olon. Nykyään puhutaan paljon arjen luksuksesta. Laadukas hierontatuoli on todellakin sitä. Se tuo sinulle ilon hetkiä – vaikka jokaiseen päivään!

Jaksat paremmin

Kun voit hyvin, jaksat myös paremmin. Jos olet käynyt hieronnassa, tiedät kuinka se antaa sinulle energiaa ja intoa keskellä arkea. Luonnollisesti jaksat arjen kiireissä paremmin, kun niskasi eivät ole jumissa. Parasta laadukkaissa 3d-hierontatuoleissamme on tietysti se, että hieronta kohdistuu koko kehoosi eikä ainoastaan niskaasi. 

Varmistat jatkuvan hyvinvoinnin

Moni meistä tunnistaa hieronnan aiheuttaman energia- ja hyvinvointiboostin. Silti moni meistä käy hieronnassa vain silloin, kun paikat ovat oikeasti jumissa. Säännöllisyys on hyvinvoinnissa kaiken A ja O. Kun kotoasi löytyy laadukas hierontatuoli, voit nauttia hieronnasta säännöllisesti ja juuri niihin aikoihin kuin sinulle itsellesi parhaiten sopii. Ei hankalia ajanvarauksia tai odotteluita. Tässä hieronnassa on sinulle aina tilaa!

Koko perheesi voi paremmin

Tässä hieronnassa on siis sinulle aina tilaa, ainakin teoriassa. Voit olla kuitenkin varma siitä, että perheen kesken saattaa silloin tällöin muodostua jonottelua. Monet tyytyväiset asiakkaamme ovat kertoneet, kuinka hierontatuolista on tullut koko perheen suosikkipaikka. Tämä on mielestämme kuitenkin vain positiivinen asia. Jos kaikki perheenjäsenet viihtyvät vuorotellen hierontatuolissa, koko perheesi voi ja jaksaa paremmin!

Nykytekniikka on älykästä

Uudet 3D-hierontatuolimme ovat viimeisintä huipputekniikkaa. Ne skannaavat kehosi tarkasti, jotta hieronta on säädetty oikein juuri sinulle. 3D-hierontatuolien tekniikka on niin älykästä, että varsinainen hieronta muistuttaa hyvin paljon käsin tehtävää hierontaa. Monipuoliset liikeradat ja säätömahdollisuudet varmistavat sen, että hieronta sopii juuri sinun tarpeisiisi. 3D-tekniikan ansiosta hieronnan vaikutus kohdistuu syvemmälle suoraan lihaksiin, jolloin verenkierto tehostuu ja kuona-aineiden poistuminen kehosta nopeutuu. Palaudut siis nopeammin.


Nykytekniikka voi olla myös kaunista

3D-hierontatuolien tekniikka on kiistämättä upeaa, mutta mielestämme hierontatuolit ovat myös upeannäköisiä! Hierontatuolejamme on saatavilla eri väreissä, joten voit varmistaa, että ne sopivat kotisi muuhun sisustukseen. Ne sopivat mainiosti niin olohuoneisiin kuin työhuoneisiin ja muistuttavat sinua myös palautumisen tärkeydestä. 

Ostaminen on helppoa ja turvallista

Tiedämme, että kyse on joka tapauksessa isosta ostoksesta. Siksi olemme tehneet ostoprosessista mahdollisimman helpon ja riskittömän. Pääset tietysti kokeilemaan eri mallejamme showroomeissamme. Löydät lähimmän toimipisteen tästä linkistä. Kun olet tehnyt päätöksen uuden hierontatuolin hankinnasta, tarjoamme sinulle joustavat maksuvaihtoehdot. Voit halutessasi maksaa hierontatuolin osissa. Yksityisasiakkaille kuljetus ja asennus kuuluvat myös aina hierontatuolin hintaan.

Tutustu siis tarkemmin valikoimaamme ja ole rohkeasti yhteydessä, jos kaipaat apua suunnittelussa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.