Siirry pääsisältöön

3D-hierontatuoli helpottaa kipuja ja auttaa palautumaan

Relax King 3D -hierontatuoli skannaa kehon ja hieroo sinut automaattisesti niskasta varpaisiin. Tuloksena on vilkkaampi verenkierto, alempi stressitaso, helpotus kiputiloihin ja nopea palautuminen. Oikeastaan tyylikäs hierontatuoli pitäisi olla jokaisella työpaikalla ja jokaisessa kodissa.

Olet ehkä kokeillut perinteistä hierovaa tuolia, jossa selän alueella kulkevat rullat liikkuvat edestakaisin. Niin sanottuja 2D-hierontatuoleja voi kokeilla julkisissa tiloissa ja niiden tekniikka on yksinkertainen: pyörivistä rullista koostuva ratas liikkuu paikallaan tai pystysuuntaan liikkuvat kuulat liukuvat selän lihaksia pitkin. 2D-tuolit tuovat kokeilijalle mukavaa rentoutusta. 

Uudenlaiset 3D-hierontatuolit tuovat hierottavalle selvää hyvinvointia ja paljon enemmän kuin vain mukavaa oloa. Niiden tekniikka on vanhoihin malleihin verrattuna huomattavasti edistyksellisempää ja hieronta muistuttaa lähes täysin oikean hierojan käsin tekemää hierontaa. 

Relax King 3D -tuolin hierontamekanismi liikkuu pysty-, vaaka- ja syvyyssuunnassa. Monipuoliset liikeradat ja mahdollisuus säätää hieronnan voimakkuutta varmistavat, että hieronta sopii jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin. 

Tärkeä ominaisuus 3D-hierontatuoleissa on kehon skannaus. Tuoli huomioi käyttäjän pituuden automaattisesti ja vähentää siten tarvetta säätää tuolin toimintoja manuaalisesti. Skannausominaisuuden ansiosta tuolit sopivat monille eripituisille käyttäjille.

Näin Relax King 3D saa aikaan hyvinvointia

>> Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin järjestetään kokeilu! Soita vaikka heti: 044 9866484

Hierontatuoli parantaa verenkiertoa

WorkRelaxin tarjoamissa 3D-hierontatuoleissa hieronnan vaikutus yltää syvemmälle lihaksiin. Tuloksena on verenkierron tehostuminen, nopeampi palautuminen ja lihasten parempi elastisuus. Lisäksi hieronta auttaa kuona-aineiden poistumiseen kehosta.

3D-hierontatuoleissa käyttäjä voi valita useiden erilaisten hierontatapojen välillä. Selän alueen hieronnan voi kohdistaa esimerkiksi hartioiden, lapojen tai alaselän alueelle. 

Liikkuvien 3D-hierontarullien lisäksi hierontatuoleissa on lukuisia ilmatyynyjä, jotka käsittelevät kehoa lymfahierontaa muistuttavalla tavalla. Pumppaava liike tehostaa verenkiertoa, vähentää turvotusta kudoksissa sekä rentouttaa kehoa ja mieltä. Useiden ilmatyynyjen ansiosta hieronta kohdistuu laajasti myös raajojen alueelle ja kattaa lähes koko kehon. 

2D- ja 3D-hierontatuolien eron huomaa parhaiten kokeilemalla. Kun Relax King 3D -hierontatuoliin kerran istuu, siihen haluaa uudelleen ja uudelleen. Asiakastutkimuksemme mukaan käyttäjistä 91,2 % haluaa suositella sitä ystävilleen. 

Hierontatuoli helpottaa kipuja ja auttaa palautumaan

  1. Stressitason ja verenpaineen lasku.
  2. Helpotus kehon kiputiloihin.
  3. Vilkkaampi verenkierto.
  4. Nopeampi palautuminen työstä ja liikunnasta.
Hierontatuoli sopii niin kotiin kuin toimistolle

Relax King 3D:n avulla voit tauottaa kiireistä työpäivää juuri silloin kuin haluat. Sen säännöllinen käyttö auttaa ennaltaehkäisemään niska-, hartia- ja selkäongelmien syntyä.

Yritykselle 3D-hierontatuoli tuo kustannussäästöjä, kun sairauspoissaolot vähenevät!

Hinta alkaen 99€/kk. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin järjestetään ilmainen kokeilu! Soita vaikka heti: 044 9866484

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.