Siirry pääsisältöön

Hierontatuoli – Relax King 3D

3 990,00 

WorkRelax Relax King 3D on uuden ajan hierontatuoli, jossa on 3D-hieronta. Voit säätää hieronnan voimakkuuden  ja myös muita toimintoja hierontakokemuksesi maksimoimiseksi. Tuolissa on negatiivinen happigeneraattori, joka puhaltaa raitista ilmaa ympärillesi. Voit aktivoida infrapunalämmön selälle ja pohkeille. Tuolissa on jalkahierontatoiminto, jossa on rullat jalkapohjien alla ja kahdeksan magneettia pohkeiden kohdalla verenkierron parantamiseksi. Kahden vuoden takuu.

  • Pikanäppäimet käsinojassa jalkojen asennon säätämiseksi ja lämmön aktivoimiseksi
  • Hierontarullien pikasäätö
  • Ääniohjaus 
  • Muistitoiminto asetusten tallentamista varten
  • Käsinojissa tyylikäs LED-valaistus
  • Musiikki voidaan suoratoistaa Bluetoothin kautta sisäänrakennettuihin kaiuttimiin
  • Kokonaisvaltainen hieronta hartioista ja niskasta aina jalkapohjiin saakka
  • S-muotoinen hierontareitti, joka seuraa selkärankaa
  • Hierontatuolin kokoamisohjeet >>
  • Takuu 24 kk, katso takuuehdot
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Hierontatuoli Relax King 3D

WorkRelaxin tarjoama uuden ajan hierontatuoli on täynnä innovatiivisia toimintoja, jotka vievät sinut rentoutumisen huipulle. Relax King 3D tarjoaa sinulle täydellisen hierontakokemuksen 3D-hierontatekniikalla. Voit säätää hieronnan voimakkuutta ja muita toimintoja juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Nauti kokonaisvaltaisesta hieronnasta hartioista ja niskasta aina jalkapohjiin saakka. Relax King 3D:n jalkahierontatoiminto sisältää rullat jalkapohjien alla ja kahdeksan magneettia pohkeiden kohdalla. Nämä yhdessä parantavat verenkiertoasi ja vievät jalkojen rentoutumisen uudelle tasolle.

Raitista ilmaa ja infrapunalämpöä

Tämän huippuluokan hierontatuolin negatiivinen happigeneraattori puhaltaa raitista ilmaa ympärillesi, jolloin hengität aina raikasta ilmaa. Voit myös aktivoida infrapunalämmön selällesi ja pohkeillesi, joka auttaa rentouttamaan lihaksiasi entisestään.

Älykäs ja helppokäyttöinen

Tämä hierontatuoli on varustettu ääniohjauksella, muistitoiminnolla ja pikanäppäimillä käsinojassa, joten voit säätää jalkojen asentoa ja aktivoida lämmön helposti. Lisäksi käsinojissa on tyylikäs LED-valaistus, joka luo tunnelmaa hierontahetkeesi. Musiikin ystäville Relax King 3D tarjoaa sisäänrakennetut kaiuttimet, joiden kautta voit suoratoistaa lempimusiikkiasi Bluetoothin avulla. Yhdistä hieronta ja musiikki nautinnolliseksi kokemukseksi.

S-muotoinen hierontareitti ja 60 ilmatyynyn hierontaohjelma

Valitse kahdeksasta valmiista ja helppokäyttöisestä ohjelmasta, joissa hyödynnetään S-muotoista hierontareittiä, joka seuraa selkärankaasi. Relax King 3D sisältää myös 60 ilmatyynyn hierontaohjelman, joka edistää palautumista ja helpottaa kehon jäykkyyttä.

Zero gravity ja vartalon skannaus

Relax King 3D:n zero gravity -toiminnon avulla istuma-asentosi säädetään mukavimmaksi juuri sinun kehollesi. Lisäksi tuoli skannaa vartalosi ja hierontarobotti sovittuu jalkaosan kohdalla pituuteesi, joten voit rentoutua täydellisesti riippumatta siitä, oletko 150 vai 200 senttiä pitkä.

Laadukas ja kahden vuoden takuu

Relax King 3D voidaan sijoittaa 5 cm:n päähän seinästä, joten se sopii täydellisesti myös pienempiin tiloihin. Voit luottaa tämän hierontatuolin laatuun ja kestävyyteen, sillä siihen kuuluu kahden vuoden takuu. Katso takuuehdot.

Paino: 136 kg
Sähköliitäntä: 220 V
Materiaali: Keinonahka
Väri: Musta, beige, beige/ruskea

Mitat
Istuma-asento Makuuasento
L: 84 cm L: 84 cm
K: 122 cm K: 105 cm
S: 148 cm S: 205 cm

 

Lisätiedot

Väri

Musta, Beige, Beige & Ruskea

Saatat myös pitää...