Asiakaskokemuksia

Liity tuhansien tyytyväisten käyttäjien joukkoon!
Asiakaskyselymme mukaan 92% suosittelee hierontatuolia ystävälleen.

Tuhat yritysasiakasta ympäri Suomea

Hierontatuolimme ovat päivittäin käytössä tuhannessa yrityksessä ympäri Suomea. Asiakkainamme on organisaatioita hyvinkin eri toimialoilta, tilitoimistoista rakennusfirmoihin ja päivittäistavarakaupoista peruskouluihin. Pienimmät asiakkaamme ovat yksityisyrittäjiä tai muutaman hengen yrityksiä, kun taas suurimmat asiakkaat työllistävät tuhansia useissa eri toimipaikoissa. Yhteistä näille asiakkaille on halu panostaa henkilöstön viihtyvyyteen ja ylläpitää hyvää työkykyä.

Yksityisasiakkaat

Yritysasiakkaiden lisäksi palvelemme myös yksityisasiakkaita, jotka haluavat nauttivat hieronnasta kotona omassa rauhassaan. Osa asiakkaistamme haluaa rentoutua ja nauttia hieronnan luksuksesta kotonaan, kun taas toiset hyödyntävät hierontatuolia esimerkiksi kilpaurheilun tukena parantaakseen palautumista ja yltääkseen aina parempiin suorituksiin.

Ammattiurheilijat

Hierontatuolimme ovat suosittuja eri lajien ammattiurheiljoiden keskuudessa. Esimerkiksi juoksijat, tanssijat sekä jalkapallon ja jääkiekon pelaajat hyödyntävät tuotteitamme säännöllisesti. Katso videolta mitä mieltä Jokerit ovat tuolistamme!

Katso oheinen video WorkRelaxin ja Jokereiden yhteistyöstä

Asiakaspalautteita

Mitä asiakkaamme sanovat WorkRelaxista?

Visma

”Yrityksemme tarjoaa taloushallinnon, palkanlaskennan sekä muita laskennan alan palveluita jotka vaativat tarkkuutta sekä keskittymiskykyä. Istumatyössä on hyvin tavallista, että lihakset jännittyvät ja nivelet jäykistyvät. Päätöksemme hankkia Pro Deluxe -hierontatuoli täydellä huoltosopimuksella on osoittautunut erittäin hyväksi päätökseksi. Tuoli edistää henkilöstömme hyvinvointia ja on siten linjassa yrityksemme arvojen kanssa. Kun henkilöstö on tyytyväinen ovat myös asiakkaat tyytyväisiä. Voin lämpimästi suositella Pro Deluxe hierontatuolia.”

Visma Services / Dennis Barman, Region Manager

V2B Videoviestintä

”WorkRelaxin 3D hierontatuoli on ehkä paras panostus henkilöstön hyvinvointiin, jonka yrityksemme on tehnyt. Mikään ei piristä kesken työpäivän yhtä hyvin kuin hyvä hieronta. Koko henkilöstömme on ollut erittäin innoissaan tuolista itseni mukaan lukien.”

V2B videoviestintä / Joonas Pajunen, CEO

Aureus

”Tarjoamme tarpeiden mukaan räätälöityjä kokonaisratkaisuja kiinteistöiden ja ulkoalueiden puhtaanapitoon, huoltoon ja kunnossapitoon. Yrityksellämme on ammattitaitoinen sekä luotettava henkilökunta joka tarjoaa nopeaa ja korkealaatuista palvelua vuoden ympäri. Käyttämällä Pro Deluxe hierontatuolia täydellä huoltosopimuksella voimme ehkäistä henkilökunnan fyysisestä rasituksesta johtuvia vammoja ja näin vähentää sairaspoissaoloja. Hierontatuoli on selvästi lisännyt henkilökuntamme hyvinvointia.”

Aureus / Henrik Lahtivuori, CEO

Hierova tuoli kotikäyttöön

Susanna Leino

Suuhygienistinä työskentelevä Susanna Leino osti Pro Deluxe hierontatuolin kotiinsa noin 3 vuotta sitten. Susannalla oli paljon työasennoista aiheutuvia selkäongelmia, etenkin yläselän ja käsivarsien alueet olivat jatkuvasti jumissa ja kipeinä. Susanna käyttää hierontatuolia lähes päivittäin ja on saanut siitä suuren avun. Nyt hän kokee jaksavansa työssään huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin ja suosittelee lämpimästi hierovaa tuolia kaikille.

Hierova tuoli kotikäyttöön

Jari Mönkkönen

Suomen menestyneimpiin telinevoimistelijoihin kuuluva Jari Mönkkönen halvaantui onnettomuuden seurauksena 2016. Jari on saanut suuren avun WorkRelaxin hierontatuolista.

”Minulla on tuntoa ja liikettä vain hartioista ylöspäin ja niskat ovat kovilla. Tuolin hieronta rentouttaa ja helpottaa kipuja. Toinen tärkeä asia on, että se lisää verenkiertoa koko kehossa. Pyörätuolissa istuminen on niin staattista, että on todella tärkeää saada kehoon liikettä. Käyn siinä tunnin verran päivittäin – välillä jopa kahdesti.”

Hierova tuoli konttoriin

Kunnallinen hoitolaitos, Uusimaa

Tuolimme ovat käytössä myös useissa, eri tyyppisissä hoitolaitoksissa. ”Tämä on uudenlainen tapa rentouttaa muistisairaita. Tämä hoitomalli olisi hyvä ottaa laajemminkin ikäihmisten hoitoon. Tuoli on erittäin hyvä, kun siinä asiakas voi rentoutua rauhassa.” – Kunnallinen hoitolaitos, Uusimaa

Hanki hieromatuoli sinulle tai yrityksellesi!