Yritys

WorkRelax on työviihtyvyyden ja työkyvyn ylläpidon parantamiseen keskittyvä kotimainen yritys. Aloitimme toimintamme Tammisaaresta vuonna 2015, jonka jälkeen olemme laajentaneet toimialuettamme vauhdilla. Tällä hetkellä toimimme pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Lahdessa.

Myymme ja vuokraamme terveyttä ja hyvinvointia edistäviä laitteita yrityksille sekä kotitalouksille. Päätuotteemme ovat uudenlaiset, laadukkaat 3D-hierontatuolit, jotka parantavat verenkiertoa, lievittävät lihaskipuja, laskevat stressitasoja ja tuovat luksusta arkeen. Tarjoamme myös kuljetus-, asennus- ja huoltopalvelut asiakkaillemme. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, jonka vuoksi haluamme pitää toimitus- ja huoltoajat lyhyinä.

Tuotteemme ovat nähtävissä ja kokeiltavissa toimistollamme Innovation House Finlandissa, Espoon Otaniemessä tai varastollamme Tammisaaressa. Sovi maksuton kokeiluaika!

Asiakkaitamme

Meille töihin?

Haluatko työskennellä ketterässä kasvuyrityksessä ja olla mukana parantamassa suomalaisten hyvinvointia ja työkyvyn ylläpitoa? Haluatko saada äänesi kuulumaan ja päästä vaikuttamaan yrityksen toimintatapoihin? Olemme aina kiinnostuneita myyntihenkisistä ja innokkaista osaajista, jotka pitävät hyvinvointia tärkeänä osana työelämää. Voit olla työurasi alussa tai jo kokemusta kerryttänyt tekijä, mutta meillä asenne ja aktiivisuus ratkaisee!

Työmahdollisuuksista voit olla yhteydessä Mia Hanniin (mia.hanni@workrelax.fi, 020 712 0555).

 

 

Hanki hieromatuoli sinulle tai yrityksellesi!

Ota yhteyttäYhteystiedot sivulle täältä