Sagt om oss

VISMA SERVICES
Dennis Barman, Region Manager

”Företaget tillhandahåller tjänster inom ekonomi, lön och rådgivning där arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och koncentration. Vid ett stillasittande arbete är det vanligt att du får spända muskler och stela leder. Valet att skaffa en Pro Deluxe massagestol med fullserviceavtal från WorkRelax har visat sig vara ett mycket bra beslut. Stolen främjar välmående vilket är i linje med bolagets värderingar, om personalen är nöjd då är också kunderna nöjda. Jag ger en stark rekommendation.”

V2B Videoviestintä
Joonas Pajunen, CEO

”WorkRelax 3D massagefåtölj är kanske den bästa investeringen i personalens välmående som vårt företag har gjort. Inget annat piggar upp arbetsdagen lika effektivt som en god massage. Hela vår personal har varit mycket ivriga över massagefåtöljen, mig själv medräknat.”

AUREUS
Henrik Lahtivuori, CEO

”Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för renhållning, service och underhåll av fastigheter och uteområden. Företaget har en yrkeskunnig och tillförlitlig personal som erbjuder en snabb och högklassig service året runt. Genom att använda Pro Deluxe massagestolen med fullserviceavtal från WorkRelax förebygger personalen skador orsakade av fysisk påfrestning vilket resulterar i att sjukledigheten minskar. Massagestolen har helt klart ökat vår personals välmående!”

Referenser

Beställ massagefåtölj till arbetsplatsen eller hemmet!

Ta kontaktYhteystiedot sivulle täältä