Företaget

WorkRelax är ett inhemskt tillväxtföretag som koncentrerar sig på att förbättra välmående på arbetsplatsen och i hemmet. Vi har startat vår verksamhet i Ekenäs 2015 och verkar nu i huvudstadsregionen, Åbo, Tammerfors och Lahtis. Våra huvudprodukter är 3D-massagefåtöljer av hög kvalitet, som effektiverar blodcirkulationen, lindrar muskelsmärtor och hämtar lyx i vardagen. Vi erbjuder leverans, installation och service till våra kunder. Kundnöjdhet är viktigt för oss, varför vi strävar till att hålla leverans- och servicetiderna korta.

Våra produkter kan provas på vårt kontor i Innovation House Finland (Otnäs, Esbo). Välkommen att boka en avgiftsfri prövotid!

Referenser

Jobba hos oss

Vill du jobba i ett energiskt tillväxtföretag och vara med och förbättra omständigheter på finska arbetsplatser? Vill du få din röst hörd och ha möjlighet att påverka företagets funktioner och förfaranden? Vi är alltid intresserade av säljinriktade och aktiva personer, som värderar välmående som en viktig del av arbetslivet. Du kan vara i början på din karriär eller ha flera års försäljningserfarenhet, men hos oss är det attityden och aktiviteten som gör skillnad!

Kontakta Mia Hanni (mia.hanni@workrelax.fi, 020 712 0555) gällande potentiella arbetsmöjligheter.

Beställ massagefåtölj till arbetsplatsen eller hemmet!

Ta kontaktYhteystiedot sivulle täältä