7 orsaker att skaffa massagefåtölj

13.04.2017

  • KVALITET. De nya 3D-massagesfåtöljernas kvalitet ligger väldigt nära traditionell massage. Skanningsfunktionen garanterar att massagen placeras på rätta ställen och mångsidiga program- och styrkealternativen försäkrar att du hittar massage som passar just dina behov.
  • ANVÄNDARVÄNLIGHET. En massagefåtölj som är placerad på arbetsplatsen eller i hemmet kan användas enligt egen tidtabell, när som helst och just så länge du önskar. Programmen varierar från 5-40 minuter, men du kan alltid avsluta programmet mitt i ifall det finns behov. Njut av uppiggande massage på kaffepausen eller koppla av efter en lång arbetsdag.
  • FYSISK NYTTA. Redan en 10 minuters massage sänker bevisat blodtrycket och lättar kroppens smärtor. Massagen förbättrar blodcirkulationen och avlägsnar osunda ämnen från kroppen samtidigt som den ger en effektiv paus från statiska arbetsställningar. Regelbunden användning hjälper till att förebygga belastningsbesvär och stöder kroppens återhämtning. Magnetbehandlingen kan bidra till att minska smärtor som orsakas av artrit.
  • PSYKISK NYTTA. Användning av massagefåtölj sänker bevisat stressnivån och slappnar av sinnet. Fysiska avkopplingen höjer humöret och snabbare blodcirkulationen fyller dig med ny energi.
  • PASSAR DE FLESTA. På grund av skanningsfunktionen justeras massagefåtöljen enligt personens längd, vilket gör att den passar alla i längd 150-210 cm. De mångsidiga programmen och möjligheten att justera styrkan försäkrar att alla hittar passande massageform. Effektiva fotmassagen hjälper dem som står mycket, medan nackmassagen underlättar livet för dem som arbetar vid datorn. Fysiska arbeten anstränger hela kroppen, och då rekommenderas mångsidiga autoprogram.
  • KOSTNADSEFFEKTIVT. Massagefåtölj är ett förmånligt sätt att njuta av massage så ofta man behöver och vill. Den hämtar lyx till vardagen och är samtidigt en långvarig hälsoinvestering.
  • VISA ATT DU BRYR DIG. Enkelt sätt att uppmärksamma dina arbetstagare och nära, samt att visa att du bryr dig om deras och din egen hälsa.

Intresserad att höra mera? Ta kontakt så berättar vi!

Visste du att sjukdomar orsakar betydande kostnader för arbetsgivare? Läs mera om ämnet här.