Meistä sanottua

VISMA SERVICES
Dennis Barman, Region Manager

”Yrityksemme tarjoaa taloushallinnon, palkanlaskennan sekä muita laskennan alan palveluita jotka vaativat tarkkuutta sekä keskittymiskykyä. Istumatyössä on hyvin tavallista, että lihakset jännittyvät ja nivelet jäykistyvät. Päätöksemme hankkia Pro Deluxe hierontatuoli täydellä huoltosopimuksella WorkRelaxiltä on osoittautunut erittäin hyväksi päätökseksi. Tuoli edistää henkilöstömme hyvinvointia ja on siten linjassa yrityksemme arvojen kanssa. Kun henkilöstö on tyytyväinen ovat myös asiakkaat tyytyväisiä. Voin lämpimästi suositella Pro Deluxe hierontatuolia.”

V2B Videoviestintä
Joonas Pajunen, CEO

”WorkRelaxin 3D hierontatuoli on ehkä paras panostus henkilöstön hyvinvointiin, jonka yrityksemme on tehnyt. Mikään ei piristä kesken työpäivän yhtä hyvin kuin hyvä hieronta. Koko henkilöstömme on ollut erittäin innoissaan tuolista itseni mukaan lukien.”

AUREUS
Henrik Lahtivuori, CEO

”Tarjoamme tarpeiden mukaan räätälöityjä kokonaisratkaisuja kiinteistöiden ja ulkoalueiden puhtaanapitoon, huoltoon ja kunnossapitoon. Yrityksellämme on ammattitaitoinen sekä luotettava henkilökunta joka tarjoaa nopeaa ja korkealaatuista palvelua vuoden ympäri. Käyttämällä WorkRelaxin Pro Deluxe hierontatuolia täydellä huoltosopimuksella voimme ehkäistä henkilökunnan fyysisestä rasituksesta johtuvia vammoja ja näin vähentää sairaspoissaoloja. Hierontatuoli on selvästi lisännyt henkilökuntamme hyvinvointia.”

Muita asiakkaitamme

Hanki hieromatuoli sinulle tai yrityksellesi!

Ota yhteyttäYhteystiedot sivulle täältä